• INDUSTRIPORTE

  • LOGISTIKSYSTEMER

  • STÅL- OG BRANDDØRE

  • GLASDØRE OG -PARTIER

  • GARAGEPORTE OG AUTOMATIK

Service

Novoferm Danmark er førende leverandør af porte, døre og logistiksystemer. Vi tilbyder et komplet udvalg af industrielle porte, døre og logistiksystemer til projektmarkedet samt garageporte og automatik til private.

Novoferm arbejder tæt sammen med entreprenører og byggefirmaer i hele Danmark, og tilbyder et bredt udvalg af løsninger – således behøver kunden kun at handle ét sted.

Som førende leverandør tilbyder Novoferm også et landsdækkende servicekoncept. Vi har et dedikeret og kompetent team af egne serviceteknikere, der sammen med vores eksterne samarbejdspartnere, udfører årlige sikkerhedseftersyn, løbende vedligeholdelse og justeringer samt udskiftning af reservedele.

TOTALLØSNING

 

BEMÆRKNING
Denne præsentation er beregnet til at illustrere mulige anvendelseseksempler for produkterne og tager ikke højde for alle bygningsreglementets krav (f.eks. brandbeskyttelse, røgbeskyttelse, indbrudsbeskyttelse, lydisolering). De viste eller illustrerede produkter er eksemplariske og kan afvige i design og udstyr fra den faktiske anvendelse eller fra de krav, der er nødvendige for installationssituationen.

DIAGNOSE, REPARATION, VEDLIGEHOLDELSE OG OPTIMERING

Hos Novoferm tilbyder vi:

 

Serviceaftale: Vi tilbyder forskellige typer af serviceaftaler, der passer til dine behov og budget. Med en serviceaftale hos Novoferm får du faste servicebesøg, forebyggende vedligeholdelse, rabat på reservedele og hurtig udrykning ved akutte problemer. En serviceaftale er en god investering, der forlænger levetiden på dine døre og porte, reducerer driftsstop og øger sikkerheden.

 

Reparationer: Hvis du oplever fejl eller skader på dine døre eller porte, kan du nemt kontakte os. Vi har et landsdækkende netværk af erfarne serviceteknikere, der hurtigt kan rykke ud og udføre reparationer. Vi har et stort lager af reservedele, så vi kan løse de fleste problemer på stedet. Vi reparerer alle typer og mærker af døre og porte, også dem vi ikke selv har leveret.

 

Rådgivning: Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for døre, porte og logistiksystemer. Vi kan rådgive dig om alt fra valg af produkter, design, installation, drift, vedligeholdelse og lovgivning. Vi kan også hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dit projekt, uanset om det er nybyggeri eller renovering. Vi tilbyder gratis og uforpligtende tilbud, besigtigelse og måltagning.

Skræddersyet løsninger: Vi ved, at hver kunde har forskellige behov og ønsker. Derfor tilbyder vi skræddersyet løsninger, der er tilpasset din situation og dine krav. Vi kan levere døre og porte i alle størrelser, farver, materialer og designvarianter. Vi kan også tilbyde specielle funktioner og tilbehør, såsom automatik, isolering, lyddæmpning, brandbeskyttelse og meget mere. Vi kan skabe den perfekte løsning til dig.

 

Totalløsning: Vi er din komplette leverandør af døre, porte og logistiksystemer. Vi kan tilbyde dig en totalløsning, der omfatter levering, montering, service og meget mere. Vi står for hele processen fra start til slut, så du slipper for at koordinere med flere forskellige leverandører. Vi sørger for, at alt fungerer som det skal, og at du er tilfreds med resultatet.

 

Serviceeftersyn: Det er lovpligtigt at få foretaget et årligt eftersyn af dine porte, hvis de er udstyret med automatik eller fjernbetjening. Formålet er at sikre, at portene overholder de gældende sikkerhedsregler og standarder. Vi kan udføre serviceeftersyn på alle typer og mærker af porte, også dem vi ikke selv har leveret. Vi udsteder et gyldigt eftersynsbevis, som du skal kunne fremvise ved kontrol.

Lovpligtigt eftersyn

Arbejdstilsynet stiller krav om at manuelle og mekaniske porte gennemgår et årligt sikkerhedseftersyn. Eftersynet skal foretages af en sagkyndig person, og porten skal forsynes med godkendt servicemærkat, hvoraf det fremgår, hvornår serviceeftersynet finder sted. Det er ejeren af porten, der er ansvarlig for at sikre, at porten bliver efterset og sikkerhedsgodkendt.

Årligt serviceeftersyn

Hos Novoferm tilbyder vi forskellige serviceaftaler, der tilpasses individuelt til kundens behov. Vores erfarne serviceteknikere sørger for rettidigt eftersyn af porte, døre og læsseramper. Regelmæssig smøring og justering reducerer slitage og forlænger levetiden betydeligt. Derfor er det fordelagtigt at have en fast serviceaftale.

 

Brandventilation

Grundet skærpede brandkrav i byggebranchen, forsynes mange ledhejseporte i dag med en batteribackup, der sikrer, at porten åbner automatisk i tilfælde af strømsvigt. Batteriet i backup-systemet skal kontrolleres hver 6. måned. Det er ejeren af porten, der er ansvarlig for, at denne sikkerhedsprocedure foretages. Derfor anbefaler Novoferm i disse tilfælde at tegne en serviceaftale, der inkluderer to årlige eftersyn.

 

Sikkerhed i fokus

Hos Novoferm er vi dedikeret til at sikre, at dine porte og logistiksystemer fungerer optimalt og sikkert. Vores erfarne serviceteknikere tilbyder omfattende service og reparationer, der lever op til de højeste standarder og opfylder de gældende krav.

FORDELE SERVICE- OG VEDLIGEHOLDELSESKONTRAKT
gode grunde til at indgå en servicekontrakt med Novoferm

Øget sikkerhed for dig, dine medarbejdere og dine kunder. Du undgår risikoen for ulykker, skader eller bøder fra Arbejdstilsynet ved at overholde lovgivningen og standarderne for porte og logistiksystemer.

Lavere omkostninger på lang sigt. Du forebygger nedbrud, reparationer og udskiftninger af porte. Du forlænger også portens levetid og værdi.

Forbedret effektivitet og produktivitet i din virksomhed. Du sikrer, at portene og logistiksystemerne åbner og lukker hurtigt og problemfrit. Du undgår også driftsstop, forsinkelser og frustrationer, når du har velfungerende udstyr. Du forbedrer portens ydeevne, komfort og energieffektivitet ved at holde den i god stand.

Bidrag til et bedre miljø, når du reducerer energiforbruget og CO2-udledningen fra dine porte og logistiksystemer. Du kan også vælge energirigtige og energibesparende løsninger, der modsvarer byggeriets krav til bæredygtighed og arbejdsmiljø.

NOVOFERM - DIN SERVICE PARTNER

 

Novoferm Danmark er ikke kun en leverandør, men også en pålidelig partner, der forstår at imødekomme kundernes behov med skræddersyede løsninger. Hos Novoferm går vi op i sikkerhed og funktionalitet. Vores erfarne serviceteknikere udfører service og vedligeholde samt reparationer på industrielle porte, garageporte, stål- og branddøre logistiksystemer herunder læsseramper, sluser samt komplette slusehuse.

 

Hos Novoferm kender vi til vigtighed af driftssikre og funktionelle løsninger. Vi står til rådighed telefonisk ved akut behov for hjælp. Hvis fejlen er mere omfattende, vil vores serviceteknikere kunne besøge jer med kort varsel, diagnosticere fejlen og afhjælpe problemet hurtig, således evt. driftsstop / nedetid reduceres mest muligt.

 

Kontakt os