Garagen-Sektionaltor in weiß
Garagen-Sektionaltor in dark grey
Garagen-Sektionaltor mit Nebentür
Garagen-Sektionaltor in stahlblau
Garagen-Sektionaltor mit ansichtsgleicher Nebentür und Fenster in taubenblau
Garagen-Sektionaltor in graualuminium
Garagen-Sektionaltor in satin grey

Garagevippeport – sådan holder du den i god stand i lang tid

En vippegarageport er den klassiske løsning for garageporte. Portene fås i forskellige udgaver og i forskellige materialer.

Med blot en lille indsats kan du øge vippegarageportens levetid, så du kan nyde din garageport i lang tid. Det eneste, der kræves, er lidt vedligeholdelse med almindelige rengøringsmidler. I denne guide kan du se, hvilke simple tips du kan bruge til at vedligeholde din vippeport og holde den i god stand i lang tid!

 

Hvad er en vippegarageport?

 

Vippeporte med manuelt eller elektrisk drev findes i mange privathjem og industribygninger. Sammenlignet med andre garageporte er det et økonomisk alternativ til en fornuftig pris.

Fordi vippeporten svinger ud foran garagen, skal husejere tage dette svingområde, der skal forblive frit, i betragtning.

Garageporten åbnes v.h.a. specielle løftearmslejer og flere trækfjedre, som sikrer nem åbning og lukning, selv når den betjenes manuelt. Vippeporte med el-drev kan også betjenes fra bilen og udstyres med passende belysning.

Hvilket materiale er en vippegarageport lavet af?

Moderne vippeporte fås i mange forskellige materialer, farver og designs. På grund af det store udvalg kan garageportene tilpasses enhver bygning. Det gør både nybyggeri og renovering af ældre ejendomme nemmere.

 

For at kunne montere den rigtige vippeport til garagen til alle kunder tilbyder Novoferm vippeporte af disse materialer:

  • farveløst grundet massivt træ eller massive træpaneler
  • varmgalvaniseret metalplade
  • lakerede eller folierede overflader med polyesterbaseret primer med elektrostatisk pulverlakering og slutbelægning med en RAL-farve efter eget valg

Hvordan kan jeg rengøre min vippegarageport?

Du kan rengøre og vedligeholde din garageport med blot nogle enkle midler. De vigtigste hjælpemidler er klart vand, et neutralt opvaskemiddel med en pH-værdi på 7 og bløde klude eller svampe. Brug ikke skurepulver, så du undgår at beskadige overfladen på vippeporten.

 

Med disse få trin bør du rengøre din garage cirka hver tredje måned:

 

  1. Fjern forsigtigt groft snavs med koldt vand og en blød rengøringsklud.
  2. Fjern derefter kraftigere snavs med varmt vand og et skånsomt opvaskemiddel.
  3. Tør af med rent vand.

Den rigtige vedligeholdelse af din vip-garageport

Hvor ofte du skal vedligeholde din vippeport afhænger af placeringen, årstiden og materialet.

Hvis garagen er udsat for saltholdig luft eller en høj grad af luftforurening, bør rengøring foregå hyppigere end kvartalsvis.

Vejsalt om vinteren kan angribe vippedørens overflade på samme måde som direkte sollys om sommeren. Materialet, som vippegarageporten er lavet af, spiller også en vigtig rolle for korrekt vedligeholdelse.

En grundet trælåge skal beskyttes mod vejr og UV-stråler med et pigmenteret slut-imprægneringsmiddel. Vippeporte af plast eller metal kan behandles og poleres med specielle rengøringsmidler.

Bare udskift vippegarageporten!

Du kan enten udskifte din gamle garageport med en moderne vippeport eller udstyre den eksisterende manuelle vippeporte med elektrisk drev. I begge tilfælde nyder du godt af moderne teknologi og nem betjening af garageporten.

 

Moderniseringen omfatter udskiftning af den gamle garageport med en moderne vippegarageport. Installationen er hurtig og nem. Det er lige meget, om det drejer sig om en vippeport i standardstørrelse eller en specialtilpasset port til en præfabrikeret garage. Med elektrisk eftermontering kan du nemt åbne og lukke din garageport med en radioknap eller fjernbetjening.

Garagevippeport & tilbehør fra Novoferm

Novoferm tilbyder dig et stort udvalg af vippegarageporte. Du kan vælge mellem forskellige materialer og farver og vælge manuelt eller elektrisk drev. Hver vippegarageport fra Novoferm lever op til de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Installation eller eftermontering sker hurtigt og nemt. Kontakt os eller bed om at få en brochure tilsendt med posten for at høre mere om Novoferms brede sortiment!