Garagen-Sektionaltor in weiß
Garagen-Sektionaltor in dark grey
Garagen-Sektionaltor mit Nebentür
Garagen-Sektionaltor in stahlblau
Garagen-Sektionaltor mit ansichtsgleicher Nebentür und Fenster in taubenblau
Garagen-Sektionaltor in graualuminium
Garagen-Sektionaltor in satin grey

Garageport, pris med installation - du kan forvente disse omkostninger

Prisen på en garageport med installation afhænger af forskellige faktorer såsom typen af garageport, størrelse, udstyr eller tilbehør. Derudover lægges udgifterne til montering oven i prisen på garageporten med installation.

Hvor meget koster en garageport med installation?

Her er en oversigt over de enkelte faktorer, der bestemmer prisen på en garageport med installation:

 

 • Type garageport
 • Standardstørrelse eller specialstørrelse
 • Farve
 • Udseende som f.eks. perler, kassetteprægning eller lamel
 • Overflade
 • Specielt udstyr såsom ruder eller belysning
 • Manuel eller elektrisk betjening
   
Garagen-Sektionaltor ISO 70

Hvilke forskellige design af garageporte findes der?

Der er en passende garageport til enhver type bygning og til ethvert formål. Hvis du er interesseret i prisen på en garageport med installation, kan du vælge mellem disse design:

 

 • ledhejseport
 • svingport
 • fløjport
 • rulleport


For at få et harmonisk udseende tilbyder Novoferm også matchende garagedøre til mange garageporte.

Ledhejseport

En ledhejseport består af flere enkeltelementer, som kaldes sektioner. De enkelte sektioner er forbundet via hængsler. Ledhejseporten åbner direkte under garageloftet uden drejeområde. Det betyder, at du har ubegrænset plads foran garagen. Du kan også bruge den fulde frihøjde i garagen. Ledhejseporten kan betjenes manuelt eller elektrisk ved hjælp af et tastatur, håndsender eller app.

Svingport

En svingport til garagen svinger udad. Derfor skal du tage drejeområdet foran garagen i betragtning, når du planlægger. Den betjenes manuelt eller elektrisk. De tværgående løftearme med kompenserende fjedre giver dig mulighed for nemt at åbne og lukke svingporten. De automatiske svingporte fra Novoferm har en automatisk slukningsfunktion, der kontrollerer sig selv. Det betyder, at garageporten stopper øjeblikkeligt, så snart der registreres modstand.

Fløjport

Du kan også forhøre dig om prisen på garageport med installation for en fløjport. Selvom fløjporte ikke længere er så udbredte, kan de stadig findes i gamle bygninger, landejendomme eller i erhvervssektoren som en port til lager eller værksted. En fløjport åbnes via det integrerede dørblad, som skal have sikkerhedslås og solide hængsler. Udover manuel betjening kan du også vælge en elektrisk fløjport.

Rulleport

En rullegarageport ligner en rulleskodde. Prisen for Garageport med installation inkluderer højkvalitets aluminiumslameller med faldsikring, anti-løfteanordning og optisk lukkekantbeskyttelse. På grund af rulleskoddeprincippet kræver en rulleport hverken plads under garageloftet eller et drejeområde foran garagen. Rulleporten kan låses op manuelt udefra og kan i tilfælde af strømsvigt betjenes med den medfølgende plejlstang.

 

Priseksempler på garageporte med installation

Her er to priseksempler på, hvordan prisen for en garageport med installation til en Novoferm ledhejseport kan sammensættes:

 

1.099 €: Ledhejseport med 20 mm isolering
79 €: Fotocelle
485 €: Montering
1.663 € samlet pris


1.279 €: Ledhejseport med 45 mm isolering og termisk adskilte sektioner
165 €: LED-belysning
485 €: Montering
1.929 € samlet pris


Drejer det sig om en garageport, der har RC2-sikkerhed, kan du muligvis søge om et kreditforenings-investeringstilskud for bedre beskyttelse mod indbrud.

Garageporte i høj kvalitet - den bedste kvalitet fås hos Novoferm

Uanset om det drejer sig om boligbyggeri, værksted, kollektive garager eller industriejendomme, så kan du finde et stort udvalg af garageporte til enhver type bygning hos Novoferm.

Alle garageporte bærer Novoferms kvalitetsstempel og opfylder de højeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Portene sikrer optimal varmeisolering. De elektrisk betjente garageporte har energibesparende drev. Spørg om prisen på en garageport med installation allerede i dag, så sender vi dig straks et uforpligtende tilbud!