Garagen-Sektionaltor in weiß
Garagen-Sektionaltor in dark grey
Garagen-Sektionaltor mit Nebentür
Garagen-Sektionaltor in stahlblau
Garagen-Sektionaltor mit ansichtsgleicher Nebentür und Fenster in taubenblau
Garagen-Sektionaltor in graualuminium
Garagen-Sektionaltor in satin grey

Montering af garageporte

Sådan gør de professionelle hos Novoferm


Garageporte er uden tvivl et vigtigt element i enhver garage. De giver den nødvendige plads, til at dit køretøj kan nå frem til sin parkeringsplads og beskytter det mod vejret, tyveri eller andre mulige negative påvirkninger. Selve garageindretningen nyder også godt af en god garageport. For faren for fugtige hjørner eller endda skimmelsvamp kan praktisk talt udelukkes med den rigtige dør. Alle disse fordele kan dog kun opnås, hvis der ikke kun vælges en funktionel garageport af høj kvalitet, men også hvis den er installeret korrekt. Her kan du læse om, hvad fagfolk gør, når de monterer en garageport, hvad du skal være særligt opmærksom på ved elektriske garageporte, og hvorfor det normalt er bedre at få monteret garageporten.

Få monteret en garageport - så afslappet kan det være!

Installation af garageporte er altid besværligt. Her får du ikke et tilfredsstillende resultat uden det rigtige værktøj og en vis teknisk knowhow. Hvis du vil være på den sikre side, så få en professionel til at installere din(e) garageport(e). Ud over at spare tid har dette mange andre vigtige fordele.

Optimal tilpasning: Korrekt opmåling er noget, der skal læres. Hvis du selv monterer din garageport og ikke arbejder med målebånd og tommestok til daglig, er der stor risiko for, at du måler forkert og ender med at bestille en port, der ikke passer ordentligt. Med en professionel afgiver du dette ansvar.
Funktionel pålidelighed: Garageporte skal fungere pålideligt og i lang tid. De udgør en væsentlig omkostning. Den professionelle sørger for, at alt kører problemfrit, og at du får glæde af din port i lang tid. Ydermere kan betjeningen af en garageport være farlig for mennesker, hvis den ikke er monteret korrekt. Eksperten ved præcis, hvad han laver og garanterer den nødvendige sikkerhed.
Rådgivning, kundeservice, garanti: Hvis du samarbejder med en specialvirksomhed, får du garanti på din port og installation. Derudover kan du som regel regne med gode råd og langvarig støtte, hvis du har spørgsmål, problemer mv.

Garageport montering: Fem trin til din nye garageport med Novoferm

De professionelle fra Novoferm

Installation af en garageport udføres normalt i fem enkle trin med hjælp fra en professionel.

 

Rådgivning: Med et specialistfirma ved din side er det første skridt som regel omfattende rådgivning om dine muligheder mht. garageporte. Opmåling: Fagmanden påtager sig ansvaret for alt målearbejde. Du kan være sikker på, at du får en garageport, der passer perfekt. Om nødvendigt nedtagning af den gamle dør: Du skal naturligvis ikke selv påtage dig nedtagning og bortskaffelse af garageporten, der eventuelt skal udskiftes. Installation: Monteringen udføres i overensstemmelse med alle gældende specifikationer. Din dør vil derfor fungere sikkert og pålideligt i lang tid. Der er selvfølgelig garanti. Ibrugtagning: Efter installationen får du vejledning i alle funktionerne i din nye garageport - lige fra fjernbetjeningsfunktionerne til alle Smarthome-muligheder og specifikke vedligeholdelsesoplysninger.

Installation af en elektrisk garageport - det skal du være opmærksom på!

Allerede før du installerer en garageport, er der mange detaljer, der skal overvejes. Vi har opsummeret de to vigtigste faktorer for dig her. Hvis du får din dør installeret af en fagmand, risikerer du selvfølgelig ikke at lave potentielt alvorlige fejl på nogen af disse områder. Trækkraft: Inden montering er det særligt vigtigt at sikre, at dit drev er designet til vægten af det specifikke garageportblad. Ved større porte kræves der naturligvis en stærkere trækkraft. Du kan bruge følgende beregning til orientering - ti kvadratmeter garageport = drev med mindst 700 N trækkraft. Det er også meget vigtigt at være opmærksom på trækteknikken. Som regel anvendes enten en kæde eller et remtræk. Du skal være opmærksom på, at tandremme er væsentligt mere støjsvage i drift. De er dog lidt mindre kraftfulde og er ikke så holdbare som kædetræk.

Pålidelig garageportmontering fra Novoferm

De professionelle fra Novoferm

Novoferm er din pålidelige, kundeorienterede og erfarne partner til montering af dine garageporte. Vi tilbyder dig fuld service - fra detaljeret rådgivning om nedtagning af dine gamle porte til ibrugtagning af dit nye system. Stol på innovation, kvalitet og pålidelighed i både produkter og service – baseret på mere end 60 års virksomhedstradition.