Garagen-Sektionaltor in weiß
Garagen-Sektionaltor in dark grey
Garagen-Sektionaltor mit Nebentür
Garagen-Sektionaltor in stahlblau
Garagen-Sektionaltor mit ansichtsgleicher Nebentür und Fenster in taubenblau
Garagen-Sektionaltor in graualuminium
Garagen-Sektionaltor in satin grey

Garageport trælook - det er det, der tæller ved garageporten!

Leder du efter en garageport, der matcher dit hus’ arkitektur? Så kunne en garageport med trælook være det helt rigtige for dig! Som alle garageporte fra Novoferm giver garageportene med trælook også effektiv indbrudssikring og god varmeisolering, er behagelig støjsvag og fås med automatisk betjening efter ønske.

Her kan du se alt om de anvendte materialer, om du kan beklæde en gammel garageport med træ, og hvordan du vedligeholder en garagerulleport med trælook korrekt. Bliv imponeret af fordelene ved garageporte med træbeklædning og opgrader dit hjem med den rigtige garageport!

 

Skal jeg vedligeholde garageporte med trælook?

 

Vælger du en massiv trædør, er det vigtigt at behandle træet med imprægnering, inden du monterer det. Sådan beskytter du din garageport med træbeklædning mod snavs, fugt og UV-stråler. Garageportene i massivt træ er beklædt med en farveløs primer mod blå råd og utøj fra fabrikkens side. Du kan vælge den ekstra træimprægnering som en pigmenteret slut-imprægnering i forskellige farver. Ledhejseporten eller rulleporten med trælook bliver dermed tilpasset resten af huset og danner en harmonisk helhed.

Garageportene fra Novoferm med lakerede overflader fås også som garageporte med trælook i farverne Golden Oak, Dark Oak, Winchester og Night Oak. Disse mål har en topbelægning af høj kvalitet, der er nem at pleje og kun skal rengøres med en blød klud, hvis den er meget snavset.

Hvad er en garageport i trælook?

En garageport i trælook er enten lavet af massivt træ, eller det er en garageport i trælook, der ligner ægte træ. Garageporte med træbeklædning er det perfekte supplement til træhuse, gamle bygninger eller bindingsværkshuse, hvor der blev brugt meget træ.

Men moderne arkitektur bruger også naturmaterialet træ i mange bygninger for at muliggøre bæredygtigt byggeri. Med rulleporte i trælook eller en anden garageport med træbeklædning kan du supplere ejendommen perfekt. Ved renovering kan du beklæde den gamle garageport med træ uden at forstyrre helhedsindtrykket.

For hvilke garageporte er et trælook muligt?

Novoferm tilbyder dig disse typer garageporte:

 

  • ledhejseporte
  • rulledøre
  • vippeporte
  • svingporte
  • garage sidedøre


Du kan både få en ledhejseport med trælook og en rulleport med trælook. Vippeporte i træ, svingporte med trælook eller matchende sidedøre findes også i Novoferms brede sortiment. Så du kan med garanti finde den helt rigtige garageport i trælook, der passer perfekt til dit hus!

Garageport i trælook - disse materialer bliver brugt

Er du interesseret i en garageport i solidt træ, finder du et stort udvalg af vippeporte af træ med massivt træfyld hos Novoferm. Det drejer sig om træ lavet af nordisk gran, der kommer fra bæredygtig dyrkning. Du kan få Novoferms træporte af solidt træ som ledhejseport med trælook eller som vippeport.

Alternativt kan du få en rullegarageport med trælook eller en ledhejseport med trælook. Disse er garageporte med en overflade, der ser autentisk ud, og dermed afspejler det rustikke udseende af en kornet træstruktur. Du får selvfølgelig også den nyeste teknologi med elektriske drev og en enkel betjening, hvor intelligent styring via app også er mulig.

Fordelene opsummeret: Garageporte i trælook

Garageporte i trælook passer til mange arkitektoniske stilarter og tilføjer værdi til din ejendom. Hos Novoferm har du et stort udvalg af ledhejseporte, vippeporte, svingporte, sidedøre og rullegarageporte i trælook eller lavet af solidt træ. Vi oplyser gerne om materialernes høje kvalitet, og hvordan du kan beklæde din gamle garageport med træ.

Opgrader dit hjem med en træbeklædt garageport, der tilbyder dig førsteklasses termisk isolering, testet sikkerhed og standard komfort på samme tid!