Garagen-Sektionaltor in weiß
Garagen-Sektionaltor in dark grey
Garagen-Sektionaltor mit Nebentür
Garagen-Sektionaltor in stahlblau
Garagen-Sektionaltor mit ansichtsgleicher Nebentür und Fenster in taubenblau
Garagen-Sektionaltor in graualuminium
Garagen-Sektionaltor in satin grey

Så praktiske er garageportåbnere

De professionelle fra Novoferm

Du sidder komfortabelt i bilen, udløser fjernbetjeningen og venter, indtil garageporten åbner af sig selv: Især om vinteren og generelt når vejret er dårligt, er dette en lille, men fin luksus, der hurtigt bliver uundværlig for ejere af en garageportåbner. Der findes endda modeller med en radius på flere hundrede meter eller med ubegrænset rækkevidde (mobil garageåbner). Din garage er allerede åben og venter på dig, når du kører ind i gården med din bil. Derudover kan åbning af garageporten med et tryk på en knap også være meget nyttig i mange andre situationer end i bilen. Når du bærer ting, eller når du simpelthen ikke vil eller kan åbne en tung port med hånden, fjerner garageportåbneren bogstaveligt talt alle forhindringer. Hvis du vil vide mere om fordelene ved garageportåbnere, eller hvis du er interesseret i, hvordan man åbner en garageport med en mobiltelefon, og om en garageportåbner-app er sikker, er du kommet til det rigtige sted.

Fordelene ved automatiske garageportåbnere

De vigtigste fordele mht. bekvemmelighed ved en garageportåbner er allerede blevet nævnt. Faktisk kan du også få glæde af mange andre vigtige fordele, hvis du udstyrer din garageport med et automatisk drev.

Bæredygtighed: Moderne og garageportåbnere af høj kvalitet består udelukkende af komponenter og materialer af høj kvalitet. De er også fremstillet i henhold til kvalitets DIN-specifikationer. Dette sikrer pålidelig funktion i lang tid.
Hurtig montering – også efterfølgende: Garageportåbnere af høj kvalitet monteres hurtigt. De kan også eftermonteres uden omfattende ændringer i bygningskonstruktionen.
Sikkerhed: Selvlåsende motorer danner en ekstra lås. Dette modvirker effektivt indbrudsforsøg. Derudover er garageportåbnere også specielt sikre at bruge. Meget følsomme sensorer eller fotoceller og en tilhørende autostop-funktion reducerer risikoen for personskade markant.
Yderligere funktioner gennem smarthome-teknologi: Smarthome giver dig mange flere muligheder. For eksempel kan du udstyre din garageportåbner med en timerfunktion, angive en særskilt åbning for at beskytte mod fugt, fjernbetjene portåbnerbelysningen og/eller foretage en forespørgsel om portstatus.

Garageportstyring - fjernbetjening eller app?

Du har grundlæggende to muligheder for at styre din garageport:

Garageåbning med fjernbetjening
Garageåbning med din mobiltelefon – via app


Begge varianter har deres fordele. Så en fjernbetjening er naturligvis det ideelle valg for dig, hvis du ikke har en smartphone eller bruger den mindre. Derudover har du med fjernbetjeningsdelen en åbner ved hånden, der kun har ét formål. Et tryk på en knap er virkelig nok her. Du behøver ikke at låse din telefon op, finde appen, åbne den og derefter trykke på knappen for at betjene din garageport.

På den anden side har mange mennesker – måske også du – deres smartphones ved hånden hele tiden i disse dage. Det betyder, at du ikke længere skal søge efter fjernbetjeningen for at åbne garageporten. Særligt interessante er de ekstra muligheder, der kan forbindes med brugen af en garageportåbner-app. Åbneren skal selvfølgelig være designet til eller kompatibel med de specifikke smarthome-funktioner.

Garageportåbning med mobiltelefon? Sådan fungerer det!

I dag kan du nemt styre din garageport ved hjælp af en app. Moderne garageportåbnersystemer er nogle gange allerede udstyret med smarthome-teknologi fra fabrikken. Der er normalt en passende kontrol-app til dette.

På den anden side er det også muligt at eftermontere en sådan garageportåbner. For at gøre din garage smart, skal du bruge et passende modtagermodul. Dette er forbundet til motorenheden og kan derefter styres via appen.

Hvor sikre er apps til garageportåbnere?

Det korte svar er: meget sikre! I bedste fald gemmer en garageportåbner-app alle data direkte på den specifikke enhed. Brugeroplysninger gemmes ikke på eksterne servere. Det betyder, at der næsten ikke er nogen muligheder for, at hackere kan angribe her.

Under kommunikationen mellem smartphonen eller appen og garageportåbneren forhindres kriminel adgang som regel af avanceret kryptering – for eksempel 128-bit AES.

Den rigtige garageportåbner til den rigtige port

Uanset hvilken type garageport du har, er der altid et passende drev. Følgende varianter er typiske:

Svingporte og ledhejseporte er meget udbredt. De åbnes eller lukkes normalt via en styreskinne med kæde- eller bæltetræk.
Drejefløjporte er mere en undtagelse i dag, men der findes specielle åbnere til dem. Åbning og lukning sker normalt via et lineært drev.
Skydeporte åbnes eller lukkes vandret udad eller indad ved hjælp af tandstangs- og tandhjulskombinationer.
Rulleporte har et rulledrev, der vikler dem op under garageloftet.

Pålidelig og sikker - garageportåbnere fra Novoferm

Hos Novoferm får du garageportåbnere, der lever op til de højeste krav - pålidelige og sikre. Det er det, vi står for med vores mere end 60 års virksomhedstradition, hvor innovation, kvalitet og pålidelighed i produkter og service altid har været centrale faktorer i forretningsstrukturen. Selvfølgelig fortsætter vi denne linje i vores udvalg af garageportåbnere.