Garagen-Sektionaltor in weiß
Garagen-Sektionaltor in dark grey
Garagen-Sektionaltor mit Nebentür
Garagen-Sektionaltor in stahlblau
Garagen-Sektionaltor mit ansichtsgleicher Nebentür und Fenster in taubenblau
Garagen-Sektionaltor in graualuminium
Garagen-Sektionaltor in satin grey

Garageportåbner-app – kontroller garageporten med lethed med din smartphone

Garageporte kan åbnes manuelt eller elektrisk. De elektriske garageporte kan betjenes med et tastatur eller en håndholdt sender. Kontrol via app er endnu mere praktisk.

Garageportåbner-appen gør betjeningen nemmere og giver også andre fordele. WLAN garageportåbneren er ofte begyndelsen til et komplet smarthome-system, hvor ikke kun garageporten kontrolleres via en app.

Hvordan fungerer garageportåbner-apps?

Betjening af en garageport-app er enkel og intuitiv. For at åbne garageporten med din mobiltelefon via WiFi skal du bruge følgende tilbehør:

 

  • garageportdrev
  • modul
  • fotocelle
  • router
  • smarthome-central (valgfrit)


Det energieffektive garageportdrev monteres på loftet eller sidevæggen i garagen. Forbindelsen etableres derefter med plug-in-modulet eller Novoferm WiFi-modulet. En fotocelle er også installeret for at øge sikkerheden ved brug af garageportåbner-appen. Fotocellen afbryder automatisk lukningen af garageporten, så snart en forhindring registreres.

Forbindelsen til internettet etableres via en router installeret i huset. Du kan bruge enhver eksisterende almindelig router. Hvis du ønsker at integrere garagen i dit smarthome, skal du også bruge et smarthome-system eller en gateway fra udbydere af disse. Undtagelserne er Google Home og Alexa fra Amazon, som ikke kræver en smarthome-central.

Når alle komponenter er installeret, skal du blot downloade og konfigurere appen fra App Store eller Google Play. Derefter kan du hurtigt og nemt åbne, lukke og kontrollere din garageport med din mobiltelefon.

Er apps til garageportåbner kompatible med alle garageporte?

Vippe-, led-, rulle- eller svinggarageporte monteres i private hjem og erhvervsvirksomheder. Et elektrisk drev kan bruges med de fleste porte. Porten betjenes med fjernbetjening eller et tastatur ved garagen.

Hos mange udbydere er det også muligt at åbne garageporten med din mobiltelefon via en app. Som spiller det ikke nogen rolle, hvilken type garageport det drejer sig om.

 

Hos Novoferm er garageportåbner-appen kompatibel med alle nyere ledhejseporte. Derudover skal der være et drev fremstillet i 2016 eller senere i garagen.

Fordelene ved garageportåbner-apps

Brug af en garageport-app kan gøre dit liv meget lettere. Appen giver dig mange fordele og sparer tid og kræfter.

 

Her er en oversigt over fordelene ved en garageport-app:

 

  • Bekvem åbning og lukning af garageporten med en fingerbevægelse.
  • Opsætning af scenarier som at åbne garageporten på et bestemt tidspunkt for at komme afsted til tiden.
  • Tænd og sluk for belysningen, også når porten ikke bevæger sig. LED-belysningen giver mere sikkerhed og afskrækker indbrudstyve.
  • Ventilationsindstilling for bedre luftkvalitet i garagen. God ventilation forhindrer skimmelvækst eller fugtskader på køretøjet og andre genstande, der opbevares i garagen.

Fungerer garageportåbner-apps også uden WiFi?

Åbner du garageporten med din mobiltelefon, er WiFi ikke nødvendigvis en forudsætning for nem betjening via appen.

Hvis der er en passende modtager på garageportåbneren, er det også muligt at åbne garageporten med en mobiltelefon uden WiFi. I dette tilfælde etableres forbindelsen mellem mobiltelefonen eller tabletten og drevet via Bluetooth.

Med garageport-appen kan du overvåge din garageports status når som helst og hvor som helst.

 

Dette skyldes, at en gateway eller en smarthome-central forbinder mobiltelefonen med det smarte garageportdrev via skyen. Via skyen kan du hvor som helst og når som helst få oplysninger om, om garageporten er åben, lukket eller indstillet til ventilation.

Den perfekte app som garageportåbner fra Novoferm

Novoferm garageport-app er den perfekte hjælp til private hjem og virksomheder. Appen er hurtig at installere og nem at bruge. Med et fingerstrøg kan du kontrollere din garageport og modtage information om garagens tilstand. Du kan skabe forskellige scenarier for din sikkerhed og indstille optimal ventilation af garagen.

Med ekstra komponenter kan du også styre termostater, skodder, belysning, overvågningskameraer eller alarmsirener via appen.

Vil du have mere information om, hvordan du åbner din garageport med din mobiltelefon, og hvilke andre fordele garageport-appen giver dig? Så kontakt Novoferm og bed om et uforpligtende tilbud!