Garagen-Sektionaltor in weiß
Garagen-Sektionaltor in dark grey
Garagen-Sektionaltor mit Nebentür
Garagen-Sektionaltor in stahlblau
Garagen-Sektionaltor mit ansichtsgleicher Nebentür und Fenster in taubenblau
Garagen-Sektionaltor in graualuminium
Garagen-Sektionaltor in satin grey

Garageport med dør - det skal du vide!

Din garage er sandsynligvis meget mere end blot en parkeringsplads til din bil. Du bruger den måske også som depotrum, som værksted og/eller til festligheder. I disse og andre sammenhænge skal det ofte være muligt at komme ind eller ud hurtigt og nemt.

Uanset om det er for at hente haveredskaber, teste det netop reparerede cykeldæk eller gå på toilettet til en fest: Det er generelt ikke særlig praktisk at åbne eller lukke hele garageporten hele tiden. Selvom moderne garageporte er alsidige og fordelagtige, er brugen af en dør i disse og lignende sammenhænge langt mere hensigtsmæssig.

Desværre er det ikke altid nemt at lave sådan en passage. Er din garage for smal til en ekstra dør eller er den svær at montere på anden måde? Så er en garageport med gennemgangsdør den perfekte løsning.

Fordelene ved en garageport med dør

En garageport med dør er ofte det mest fornuftige alternativ, især for ejere af en garage, hvor det ikke er nemt at integrere en indgang for mennesker. Udover muligheden for overhovedet at kunne bruge en dør, er der følgende yderligere fordele. Nogle af dem er faktisk interessante for dig, selvom det ville være muligt at lave en døråbning i din garage.

Pæn integration: Visuelt falder porten meget pænt sammen med en garageport.
Intet fugearbejde: Når en garagedør efterfølgende monteres i en væg, samler der sig meget snavs. Generelt betyder en garageport med dør naturligvis mindre byggearbejde.

Nødudgang: En dør i garageporten er en fornuftig nødudgang – også officielt.
Garageport med dør og vindue: Har din garage ingen eller kun små vinduer, er det muligt at kompensere for dette med passende felter i en garageport og dens dør.
Komfort: Der findes mange dørsystemer i garageporte, der har en meget flad forkant, som sikrer den bedst mulige komfort ved brug.
Spar energiomkostninger eller isolering: På den ene side skal en elektrisk garageport naturligvis betjenes sjældnere, hvis der er en dør. På den anden side betyder det, at varmen bliver i garagen om vinteren og udenfor om sommeren.

Hvilke garageporte med dør findes der?

Faktisk findes der flere forskellige typer garageporte med dør. En indbygget passage er særligt almindelig i to varianter – ved ledhejseport og svingport med dør.

Ledhejseporte med dør: Leder du efter en garageport med port, vil du oftest støde på ledhejseporte. Døre kan relativt nemt integreres her, og sådanne porte er også generelt yderst praktiske.
Garagesvingport med dør: En svingport med gennemgangsdør er også en almindelig mulighed. Dette er normalt den billigste mulighed for en garageport med dør.
Garagerulleport med dør: Rulleporte med dør er ret atypiske. De ofte smalle lameller besværliggør integrationen. I nogle varianter bliver der derfor placeret en dør ved siden af rulleporten, som så kun har lamellernes udseende, men ikke kan rulles sammen
Fløjport med dør: Ekstra integrerede døre er generelt kun et problem i forbindelse med meget store fløjporte. Ved gennemsnitlige mål fungerer et af portbladene blot som en dør.

Værd at vide om garageporte med dør og vindue

Garagen-Sektionator in dark grey

Gennemgangsdøre til garageporte fås også med vinduesflader eller i det mindste med transparente sektioner som lyspassager. Med en sådan løsning er der mulighed for at lukke markant mere dagslys ind i garagen. Det er altid nyttigt. Især når der ikke er plads nok til en dør, er der formentlig kun få vinduer eller slet ingen vinduer. Dette øger relevansen af en garageport med dør og vindue markant.

Højkvalitets garageport med gennemgangsdør fra Novoferm

Vi her hos Novoferm vil med glæde give dig omfattende support til at finde den perfekte løsning til din garageport med dør. Lige fra detaljeret rådgivning om montering af døren til langvarig support, vi er din kundeorienterede, pålidelige og erfarne kontakt – lokalt og nationalt.