Garagen-Sektionaltor in weiß
Garagen-Sektionaltor in dark grey
Garagen-Sektionaltor mit Nebentür
Garagen-Sektionaltor in stahlblau
Garagen-Sektionaltor mit ansichtsgleicher Nebentür und Fenster in taubenblau
Garagen-Sektionaltor in graualuminium
Garagen-Sektionaltor in satin grey

Sådan øger du sikkerheden for din garagedør!

I mange huse og erhvervsejendomme er garageporten suppleret med en sidedør. En garagedør med samme udseende, som Novoferm tilbyder til mange modeller, øger husets værdi takket være det harmoniske udseende og større bekvemmelighed. Sidedøren gør det også nemmere at komme ind i garagen, hvis du bare skal hente noget hurtigt eller stille det i garagen.

For at garantere sikringen af dit hjem bør du udover at beskytte hoveddøren og garageporten også være opmærksom på indbrudssikringen af garagedøren. Sådan sikrer du værdigenstande i garagen og gør det svært for uønskede besøgende at komme ind i bygningen.

Garagedøre – en dør til hver port

 

Moderne garageporte fås i forskellige versioner:

 

  • ledhejseport
  • vippeport
  • rulleport


I mange tilfælde kan du få en matchende sidedør til de forskellige garageporte. Døren giver nem adgang til at hente ting fra garagen, såsom værktøj, haveudstyr, legetøj eller cykler. I nogle ejendomme bruges garagen også som gennemgang ind til huset eller ud til haven. Også i disse tilfælde er en separat eller integreret sidedør mere bekvem.

Ved en ledhejseport er garageporten placeret til højre eller venstre for garageporten. Der er dog også mulighed for at montere en ledhejseport med indgangsdør eller med tofløjet sidedør. Ved en vippeport er sidedøren integreret i vippeporten eller placeret ved siden af vippeporten. Ved en rulleport sikrer en matchende sidedør et harmonisk udseende. Døren fås med indadgående, udadgående, højre eller venstre hængsel. Sidedøren kan dermed tilpasses alle ønsker og giver nem adgang til garagen.

Garagedør, ledhejseport

Sidedøren til en ledhejseport er lavet af aluminiumsprofiler af høj kvalitet for at garantere sikkerheden i dit hjem.

Dørpanelerne er udført i dobbeltvægget, galvaniseret stålplade og har en PUR hård skumkerne. Tredobbelt låsning og den integrerede brandsikring betyder ekstra sikkerhed og indbrudssikring af garagedøren.

 

Udover sikkerhed spiller dørens udseende også en vigtig rolle. Derfor fås sidedørene til ledhejseporte i mange forskellige overflader og farver med topbelægning.

Garagedør vippeport

 

For at sikre indbrudssikringen af garageporten til en vippeport er sidedørene udført i solidt træ eller varmgalvaniseret stålplade. Du kan også få dørene med fyldning på stedet og i mange forskellige farver. Dørene er lavet af træ, i kassette-look eller i perle-look.

For at udseendet tilpasser sig garageporten, kan du vælge mellem lodrette og vandrette perler og lameller. Du kan vælge mellem kvadratiske, rektangulære og lodrette kassetter til sidedørene med kassette-look.

Garagedør rulleport

Du kan også vælge en passende sidedør til rulleporte. Dette er især vigtigt for rulleporte i kommercielle virksomheder, så medarbejderne hurtigt kan komme ind i et rum.

 

Som med alle sidedøre sørger flerpunktslåsen for, at garagedøren er indbrudssikker og giver tryghed i hjemmet eller på arbejdet.

Sådan kan du optimere din garagedørs sikkerhed

Med enkle tiltag kan du sørge for mere sikkerhed og forstærke indbrudssikringen af garagedøren. Her er en samling af de vigtigste tips til at beskytte dit hus og din garage:

Lås garageporten, når garagen er uden opsyn. Det tredobbelte låsesystem til sidedørene fra Novoferm sikrer optimal indbrudssikring af garagedøren og giver ekstra sikkerhed til dit hus.
En valgfri brandsikringsanordning giver ekstra sikkerhed til dit hjem.
Sørg for, at sidedøren er monteret præcist. Dette giver ikke kun mere sikkerhed, men også beskyttelse mod vejr og snavs. De forskellige rammetyper fra Novoferm, såsom blokramme, hjørneramme eller spænderamme, sikrer altid, at du får den rigtige ramme til enhver dør.


Vil du gerne vide mere om de forskellige garageporte og matchende sidedøre for at øge trygheden i dit hjem eller din virksomhed og samtidig sikre et harmonisk udseende? Så tag kontakt til Novoferm og bliv overbevist af det brede udvalg!