Garagen-Sektionaltor in weiß
Garagen-Sektionaltor in dark grey
Garagen-Sektionaltor mit Nebentür
Garagen-Sektionaltor in stahlblau
Garagen-Sektionaltor mit ansichtsgleicher Nebentür und Fenster in taubenblau
Garagen-Sektionaltor in graualuminium
Garagen-Sektionaltor in satin grey

Fordelene ved fløjporte

Derfor er de et godt valg!

Fløjporte er ikke så almindelige som ledhejse- eller vippeporte. Ikke desto mindre er fløjporte den optimale løsning, hvis garagen bruges som opbevaringsrum til værktøj eller haveredskaber, som hobbyrum eller til cykler og andet fritidstilbehør. Andre anvendelser af fløjporte er lagre, fabrikker, lufthavne, parkeringspladser eller offentlige bygninger. Hvis fløjporten har 2 fløje, er den særdeles velegnet til kontrolleret adgang til en ejendom eller grund.


Brugerne sætter især pris på disse fordele ved fløjporte:

 

  • De kræver mindre plads end skydeporte
  • De er enkle at betjene, især hvis fløjporten er elektrisk betjent
  • Monteringen udføres hurtigt
  • De er en effektiv indbrudssikring, som kan øgesmed et låsesystem
  • De har en høj vejrbestandighed som beskyttelse mod vind, regn og sne

 

Sådan fungerer fløjporte: Hvordan åbner og lukker portene?

 

Du kan få monteret en fløjport til din garage, så fløjene åbner indad eller udad. Har fløjporten 2 fløje, består porten af en fast fløj og en bevægelig fløj med håndtag og lås. Hvis du kun åbner den bevægelige fløj, låses den faste fløj sikkert foroven og forneden med en rigel.

Ved åbning og lukning drejer portfløjene omkring en lodret akse. Med manuel portåbning styres fløjporten enkelt og nemt med hånden. Ønsker du at betjene fløjporten elektrisk, kan du åbne og lukke den med en fjernbetjening eller via en app.

Garagen-Drehflügeltor

Fløjportene kan fås i forskellige materialer

2-Flügel Drehflügeltor Millieu2-Flügel Drehflügeltor Millieu

Uanset om det er en ledhejseport, vippeport, rulleport eller en fløjport til garagen - alle garageporte fra Novoferm fås i forskellige materialer og med forskellige overflader. Kvalitetsforarbejdningen sikrer ikke kun, at din garage er beskyttet af en fløjport, men også at den er tilpasset visuelt til ejendommen, og det øger ejendommens værdi.

 

Hos Novoferm kan du få garagefløjporte i disse udgaver:

 

  • Lakerede overflader i Super-Color eller RAL
  • Foliebeklædte overflader i farverne Mahogni, Golden Oak, Dark Oak, Night Oak eller Winchester
  • Strukturoverflader i Satin Grey, Satin Dark Grey, Satin White eller Satin Brown

Montering af fløjporte: Hvad er de vigtigste trin og overvejelser?

Ønsker du at montere en fløjport til din garage, skal du først tænke over, i hvilken retning portfløjene skal åbne. Hvis de åbner udad, udnytter du pladsen i garagen optimalt. Fløje, der åbner indad, reducerer det indvendige rum, men giver mere plads foran garagen. Du kan få fløjporte til garagen i mange farver, motiver, overflader og individuelle designs samt med og uden ruder.

 

Dette sikrer, at garagens fløjport tilpasses optimalt til bygningen. Portene har stabile 3-D-hængsler, hvormed du nemt og præcist kan justere fløjporten, så portdrevet til fløjporten fungerer uden problemer. Du kan også få 3D-hængslerne i fløjportens farve mod merpris.

Vedligeholdelse og reparation af fløjporte

En vigtig del af garagens fløjporte er hængslerne. Det er lige meget, om du betjener fløjporten elektrisk, eller om fløjportens portdrev er manuelt. Kontrollér hængslerne regelmæssigt, og sørg for, at de altid er godt smurte. Samtidig kan du teste portens stabilitet og om nødvendigt rengøre bundskinnen.

For at sikre, at fløjporten til garagen lukker sikkert, er Novoferms porte forsynet med en gasfjeder til sikring af slutpositionen, som fås med eller uden låseanordning. Kontrollér også gasfjederen med jævne mellemrum, og få eventuelle skader repareret af et specialfirma. Det samme gælder fløjportens portdrev, især hvis du betjener fløjporten elektrisk.

Gennemprøvet kvalitet til garagefløjporte fra Novoferm

Hos Novoferm finder du et stort udvalg af fløjporte til garagen i talrige designs, overflader og farver. Kvalitetsforarbejdningen af aluminium med 45 mm isolering sikrer maksimal vejrbestandighed og sikkerhed.

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere om Novoferms garagefløjporte. Vores fagkonsulenter kontakter dig med det samme eller sender dig detaljeret informationsmateriale eller arkitekt- og planlægningsmappen. Lad Novoferm rådgive dig om fløjporte til garagen, hvis du leder efter en usædvanlig og individuel garageport!