• Industriporte

  • Branddøre og -skydeporte

  • Alu/rammepartier og -døre i glas

  • Logistiksystemer

  • Garageporte & Automatik

Data Protection Statement

Datebeskyttelseserklæring hos Novoferm GmbH

Datebeskyttelseserklæring hos Novoferm GmbH

Novoferm GmbH som gruppe

består af      

 

www.novoferm.com

inkl. Extranet (www.novoferm-händler.de, www.novoferm-handwerker.de og www.novoferm-architekten.de, www.novoferm-erfolgsportal.de og www.novoferm-extranet.de), onlineshop og salgsplatform NOVOSALES

www.novoferm.de

inkl. Extranet (www.novoferm-händler.de, www.novoferm-handwerker.de og www.novoferm-architekten.de, www.novoferm-erfolgsportal.de og www.novoferm-extranet.de), onlineshop og salgsplatform NOVOSALES

 

og siderne hos Novoferm repræsentanterne i staterne

www.novoferm.at - Østrig

inkl. salgsplatform NOVOSALES Austria

www.novofermalsal.com - Spanien

www.novofermgarageporte.dk og www.novoferm.dk - Danmark    

www.novoferm.cz - Den Tjekkiske Republik

www.novoferm.gr - Grækenland

www.novofermindustrie.be og www.novoferm.be - Belgien

www.novoferm.it - Italien

www.novoferm.pl - Polen

www.novoferm.bg - Bulgarien

www.novoferm.fr - Frankrig

www.novoferm.ch - Schweiz

www.novoferm-romania.ro - Rumænien

www.novoferm.nl - Nederlandene

 

Fra den 15.05.2018

 

 

 

Datebeskyttelse generelt


(1) Novoferm GmbH glæder sig over din interesse i vores virksomhedsgruppe og dens produkter. Som global virksomhed fører Novoferm forskellige hjemmesider i hele verden. Novoferm GmbH bærer ansvaret for, at den europæiske firmagruppe optræder som gruppe på basis af EU forordningen om databeskyttelse (i det følgende kaldet DSGVO). Da firmaet har sit sæde i Tyskland, er de tyske databeskyttelsesmyndigheder ansvarlige på basis af den tyske lov om databeskyttelse (Bundesdatenschutzgesetz (i det følgende kaldet BDSG).

 

Ansvarlig er

 

Novoferm GmbH

Værneting: Amtsgericht (byretten i) Coesfeld, HRB 7771

Momsregistreringsnummer (SE-Nr.): DE811152143

 

repræsenteret af direktør

Dipl.Ing. Rainer Schackmann, formand
Dipl.-Kfm. Thomas Hage
Dipl.Ing. Dirk Gößling 



Databeskyttelsesrådgiver: Thorsten Werbeck

 

Isselburger Str. 31
D-46459 Rees

Tlf.: (+49) 02850-910-0
Telefax:  (+49) 02850-910-646
Internet:                   

www.novoferm.com (Novoferm Group),

www.novoferm.de (Novoferm Deutschland)

 

(2) Vores repræsentanter i de nævnte stater bærer ansvaret for, at de lokale databeskyttelseslove overholdes. Alle repræsentanter er forpligtet til at overholde DSGVO og den efterfølgende databeskyttelseserklæring. Den databeskyttelsesansvarlige eller databeskyttelsesrådgiveren hos den pågældende repræsentant fremgår af fortegnelsen over aktiviteter for enden af erklæringen eller af den pågældende kolofon på siden over repræsentanter.

 

Databeskyttelse i Extranet for registrerede brugere

 

Extranet på tysk er en B2B platform for vores erhvervskunder i Tyskland. Siderne i Extranet åbnes via vores online-portaler for forhandlere www.novoferm-händler.de, håndværkere www.novoferm-handwerker.de og arkitekter www.novoferm-architekten.de. Dér præsenterer vi tilbuddene fra Novoferm i Tyskland, der udelukkende gælder for registrerede kunder med sæde i Tyskland. Ansvarlig for distribution og salg i Tyskland er Novoferm Vertriebs GmbH, som dine forespørgsler fra Tyskland sendes til. Din registrering og adgang til Extranet afhænger således af dit samtykke i, at dine data sendes videre til Novoferm Vertriebs GmbH. Novoferm Vertriebs GmbH er underkastet alle efterfølgende regler hos Novoferm GmbH. Vores databeskyttelsesrådgiver hr. Thorsten Werbeck er også udpeget som grupperådgiver for databeskyttelsen af Novoferm Vertriebs GmbH iht. artikel 37 stk. 2 DSGVO.

 

Databeskyttelse på salgsplatformerne NOVOSALES, NOVOSALES AUSTRIA og onlineshoppen fra Novoferm GmbH for registrerede brugere

 

Alle salgsplatformer fungerer ligeledes som rene B2B platformer.

 

Ansvarlig for distribution og salg i Tyskland er Novoferm Vertriebs GmbH, som dine bestillinger fra salgsplatformen NOVOSALES sendes til. Din registrering og adgang afhænger således af dit samtykke i, at dine data sendes videre til Novoferm Vertriebs GmbH. Novoferm Vertriebs GmbH er underkastet alle efterfølgende regler hos Novoferm GmbH. Vores databeskyttelsesrådgiver hr. Thorsten Werbeck er også udpeget som grupperådgiver for databeskyttelsen af Novoferm Vertriebs GmbH iht. artikel 37 stk. 2 DSGVO.

 

Ansvarlig er

 

Novoferm Vertriebs GmbH

Værneting: Amtsgericht (byretten i) Coesfeld, HRB 12057

Momsregistreringsnummer (SE-Nr.): DE 815126260

 

repræsenteret af direktør

Dipl.Ing. Rainer Schackmann, formand

Dipl.Ing., Dipl.-Kfm. Norbert Dyx

Dipl.-Kfm. Thomas Hage 

 

Databeskyttelsesrådgiver: Thorsten Werbeck

 

Schüttensteiner Str. 26

D-46419 Isselburg

Tlf.:                (+49) 02850-910-700

Telefax:                     (+49) 02850-910-646

E-mail                        vertrieb@novoferm.de

 

Ansvarlig for distribution og salg i Østrig er Novoferm Austria GmbH, som dine bestillinger fra salgsplatformen NOVOSALES AUSTRIA sendes til. Din registrering og adgang afhænger således af dit samtykke i, at dine data sendes videre til Novoferm Austria GmbH. Novoferm Austria GmbH er underkastet alle efterfølgende regler hos Novoferm GmbH.

 

Ansvarlig er

 

Novoferm Austria GmbH

repræsenteret af direktør

Hr. Robert Gruber,

 

Roter Hof 1/1,

A-2000 Stockerau

 

Landesgericht (landsretten i) Korneuburg FN 235042 a

Momsregistreringsnummer (SE-Nr.): ATU 56947228

 

 

Databeskyttelsesansvarlig: Robert Gruber

 

Telefon: (+43)02266/98224

Fax: (+43)02266/9822499

E-mail: office@novoferm.at

 

Onlineshoppen for internationale bestillinger og interne bestillinger i firmagruppen NOVOFERM drives af Novoferm GmbH, som bærer ansvaret for, at de databeskyttelsesretlige regler og bestemmelser overholdes.

 

 

Vores databehandlere iht. artikel 28 DSGVO og § 62 BDSG

(1) Ansvarlig for vores servere i den tyske by Gütersloh og databehandlingen (opbevaring og videresendelse til Novoferm og dets salgs- og distributionspartnere) er firmaet arvato systems GmbH, An der Autobahn 200, D-33333 Gütersloh, der handler på vores vegne.

(2) Ansvarlig for webstedets server i Straßburg og databehandlingen (opbevaring og videresendelse til Novoferm og dets salgs- og distributionspartnere) er firmaet Beyond Media GmbH, Mercedesstraße 3, 74366 Kirchheim am Neckar (HRB 731659 AG Stuttgart), repræsenteret ved direktør Sven Heib, der handler på vores vegne. Også vores Host Service Provider overholder de tyske databeskyttelsesbestemmelser.

(3) Kundeservicen (inkl. annoncering), den sikkerhedstekniske overvågning og analysen af gruppepræsentationen gennemføres ligeledes af Beyond Media GmbH, Mercedesstraße 3, 74366 Kirchheim am Neckar (HRB 731659 AG Stuttgart), repræsenteret ved direktør Sven Heib. De anonyme eller pseudonymiserede data fra vores brugere analyseres på basis af en aftale om databehandling iht. artikel 28 DSGVO og § 62 BDSG. Også Beyond Media GmbH, som er vores servicevirksomhed, overholder de tyske databeskyttelsesbestemmelser og har desuden tavshedspligt iht. aftale.

(4) Ansvarlig for tjenesten "Konfigurator", som brugere af nogle af vores internetsider kan konfigurere deres garageport med og sende konfigurationsdataene til de lokalt ansvarlige salgs- og distributionspartnere hos Novoferm og databehandlingen (opbevaring og videresendelse til Novoferm og dets salgs- og distributionspartnere) er firmaet AlloTools S.A. 2, Rue Kellermann, F-59100 Roubaix, Frankrig i 140, Quai Du Sartel, F-59100 Roubaix. Niveauet for beskyttelse af personoplysninger i EU-medlemslandet Frankrig overholder lige som den tyske databeskyttelsesret den generelle forordning om databeskyttelse.

(5) Den i § 12 beskrevede tjeneste "Cookie-Bot" er en tjeneste fra firmaet Cybot A/S, Havnegade 39, DK-1058 København, Danmark. Niveauet for beskyttelse af personoplysninger i EU-medlemslandet Danmark overholder lige som den tyske databeskyttelsesret den generelle forordning om databeskyttelse. Alle kontraktpartnere hos Novoferm har derudover iht. aftale tavshedspligt og må udelukkende behandle brugerdataene, de har indsamlet og opbevaret iht. aftale, til de formål, der er angivet i denne databeskyttelseserklæring.

(6) I det følgende beskrives det, hvordan vores gruppepræsentation markedsføres, og hvordan vi overvåger vores gruppepræsentation, og hvordan den optimeres på basis af brugerinteresserne.

(7) Læs og overhold også brugsbetingelserne, der gælder for internetsiden for vores gruppepræsentation, og de supplerende oplysninger fra vores repræsentanter om de landespecifikke særordninger, der gælder i de pågældende stater, hvor Novoferm er repræsenteret.

(8) På vegne af Novoferm tormatic GmbH driver vi online-shoppen Tormaticsales for registrerede brugere af internetsiderne www.tormatic.de på basis af brugsbetingelserne og databeskyttelseserklæringen fra Novoferm Tormatic GmbH, der er offentliggjort dér, som vi som databehandlere er underkastet både lov- og kontraktmæssigt iht. artikel 28 DSGVO og § 62 BDSG. Kun ordregiveren har adgang til brugerdataene. Skulle brugeren evt. give tilladelse til at videresende dataene, sker dette ligeledes på basis af databeskyttelsesbestemmelserne fra Novoferm Tormatic GmbH, der findes på internetsiden www.tormatic.de.

 

 

Vores databeskyttelsesbestemmelser og oplysninger

§ 1:     Anonym brug, sikkerhed, analyse og statistik

(1) Novoferm tager beskyttelsen af dataene fra deres websted-besøgende alvorligt og overholder reglerne i databeskyttelseslovene. I det følgende informeres du om, hvilke personlige data der bedes om og gemmes, og hvordan vi håndterer disse data. Personlige data (såkaldte personoplysninger) er informationer, der gør det muligt at identificere en person. Disse omfatter især navn, adresse og telefonnummer, men også IP-adressen fra din provider eller din e-mailadresse.

(2) Vi tilstræber en anonym brug af de fleste funktioner på vores websteder og tjenester. Da internetsider skal beskyttes og permanent overvåges for at beskytte dem mod angreb fra hackere, bots og anden form for malware, kræves en forbigående identificerbarhed af brugerne i hvert fald vha. de såkaldte metadata i brugsprocessen. Når vores websider bruges, protokolleres af den grund de efterfølgende data, dog opbevares dataene udelukkende til systemrelaterede og statistiske formål. Navne/betegnelser på de fremhentede sider, på den anvendte browser, på operativsystemet og på det søgte domain, dato og klokkeslæt for adgangen, anvendte søgemaskiner. Navne/betegnelser på downloadede filer og deres IP-adresse. Alle data vedr. brug, især også deres IP-adresse, slettes så tidligt som muligt, dog senest når brugeren har forladt programmet.

(3) Den statistiske analyse af anonyme brugerdata, der ikke mere kan relateres til din person som bruger af internetsiderne under analysen, hjælper os med at finde ud af vores brugeres vaner, så vi kan udarbejde mere brugervenlige tilbud samt tilpasse dem, så de passer til vores brugeres ønsker og behov. Til den anonymiserede analyse af dataene bruger vores ordremodtager analyseprogrammet Google analytics, hvis funktioner og forholdsregler vedr. anonymisering af brugerdataene beskrives i det følgende.

§ 2.     Webanalysetjenesten "Google Analytics", Opt-Out processer vs. Cookie-Bot-forklaring

(1) Dette websted bruger Google Analytics, som er en webanalysetjeneste fra Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruger cookies (små tekstfiler se. også under § 12), der gemmes på din computer, og som gør det muligt at analysere, hvordan webstedet bruges. Informationerne om, hvordan du bruger dette websted, indsamles af cookien og sendes normalt til en server hos Google i USA, hvor de gemmes. Databeskyttelsesbestemmelserne i USA overholder ikke helt lovkravene i de europæiske databeskyttelsesbestemmelser.

(2) På dette websted har vi aktiveret funktionen IP-anonymisering. Derved afkortes din IP-adresse af Google i medlemsstater af den Europæiske Union eller i andre stater, der hører til EØS-området (europæisk økonomisk samarbejdsområde), før de sendes til USA. Kun i undtagelsestilfælde sendes hele IP-adressen til en Google server i USA, hvor den afkortes. På vegne af udbyderen af dette websted bruger Google disse informationer til at analysere din brug af webstedet for at udarbejde rapporter om webstedsaktiviteterne og for at stille yderligere serviceydelser til rådighed, der er forbundet med brug af webstedet og internettet, for udbyderen af dette websted. IP-adressen, der sendes fra din browser i forbindelse med brug af Google Analytics, føres ikke sammen med andre data fra Google.

(3) Vores ordremodtager bruger den nyeste firmastandard fra Google Analytics, nemlig Universal Analytics, der er tilpasset i forhold til niveauet for beskyttelse af personoplysninger i DSGVO, der baserer på en aftale om databehandling iht. artikel 28 DSGVO og § 62 BDSG. Universal Analytics gør det f.eks. muligt at bruge Cross-Device Tracking og at tillade brugerdefinerede måleværdier/-standarder vha. et User-ID. Iht. brugsbetingelserne fra Universal Analytics, der gælder for alle brugere, må personoplysninger ikke sendes til Analytics. Vi har forpligtet vores ordremodtager og vores medarbejdere til at overholde brugsbetingelserne meget nøje .

(4) User-ID-et bruges til at udelukke en direkte identificering af den enkelte bruger. På grund af programfunktionerne (se ovenfor) skal User-ID-et fra Universal Analytics vel alligevel betragtes som en online-kode iht. artikel 4 stk. 1 DSGVO og dermed om personoplysninger.

(5) Af den grund har vi instrueret vores ordremodtager og vores medarbejdere om ikke at aktivere User-ID-et og ikke at sende personoplysninger til Google. ("Best Practises: https://support.google.com/analytics/answer/6366371?hl=dk ").

(6) Naturligvis fortsætter Google med at sætte en cookie. Denne bruges til at behandle informationerne browser-type, anvendt operativsystem, referrer-URL, IP-adresse (afkortet/anonymiseret) og klokkeslættet på serverforespørgslen. Du kan forhindre, at cookien gemmes ved at foretage visse indstillinger i din browser-software; vi gør opmærksom på, du i dette tilfælde evt. ikke kan udnytte alle funktioner på dette websted. Hvis du ikke ønsker at arbejde med begrænsede brugermuligheder, anbefales det at bruge funktionen til at slukke for analyse-cookierne, der står til rådighed på vores internetsider under det første besøg (Cookie-Bot-proces i § 12) eller din ret til at gøre indsigelse over for os, som du altid kan gøre brug af.

(7) Du kan derudover forhindre, at dataene, der fremstilles af cookien og som relaterer til din brug af webstedet (inkl. din IP-adresse), registreres hos Google, og at disse data forarbejdes af Google ved at downloade og installere browser-pluginnet, der findes under følgende link (http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=dk). Ved fravalgsfunktioner (såkaldte Opt-Out løsninger) skal du generelt være klar over, at din browser eller "Rengøringsprogrammer" med adgang til dataene i internetforløbet ikke må indstilles på en sådan måde, at Opt-Out-cookierne fra de fremmede udbydere slettes igen. Din beslutning vedr. brug af Cookie-Bot (jvf. § 12) gemmes et år, herefter spørges du igen. Af den grund synes vi, at denne fremgangsmåde er bedre.

(8) Yderligere informationer om håndtering af brugerdata hos Google Analytics findes i databeskyttelseserklæringen fra Google: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=dk og under http://www.google.com/intl/dk/analytics/privacyoverview.html (generelle informationer om Google Analytics og databeskyttelse)

(9) Her kan du deaktivere Google Analytics:

Deaktiver Google Analytics nu

§ 3      Markedsføring af vores gruppepræsentation via Google Adwords, Remarketing

(1) Google AdWords

(2) Vores websted bruger Google Conversion-Tracking. Er du kommet ind på vores websted via en annonce fra Google, sætter Google Adwords en cookie på din computer. Cookien for Conversion-Tracking sættes, når en bruger klikker på en annonce fra Google. Disse cookies taber deres gyldighed efter 30 dage og bruges ikke til at identificere personer. Besøger brugeren bestemte sider på vores websted, og er cookien endnu ikke udløbet, kan vi og Google se, at brugeren har klikket på denne annonce, og at brugeren er blevet ledt videre til denne side. Hver kunde hos Google AdWords modtager en anden cookie. På den måde kan cookier ikke spores på webstederne for AdWords-kunder. Informationerne, der indsamles vha. Conversion-Cookies, bruges til at udarbejde conversion-statistikker for AdWords-kunder, der har besluttet sig for at bruge Conversion-Tracking. Kunderne informeres om det samlede antal brugere, der har klikket på annoncen, og ledes videre til en side, der er forsynet med en Conversion-Tracking-tag. De modtager dog ingen informationer, der kan bruges til at identificere brugere personligt.

(3) Ønsker du ikke at deltage i Tracking, kan du fravælge dette ved at sætte en cookie – f.eks. med en browser-indstilling, som generelt deaktiverer den automatiske sætning af cookies, eller ved at indstille din browser på en sådan måde, at cookies blokeres fra domænet "googleleadservices.com".

(4) Vær opmærksom på, at du ikke må slette Opt-out-cookies, så længe du ikke ønsker nogen registrering af måledata. Har du slettet alle dine cookies i browseren, skal du sætte den pågældende Opt-out cookie igen.

(5) Brug af Google Remarketing

(6) Dette websted bruger Remarketing-funktionen fra Google Inc. Funktionen bruges til at vise annoncer til personer, der har besøgt dit websted, inden for Google-annoncenetværket. I den webstedbesøgendes browser gemmes en såkaldt "Cookie", der gør det muligt at genkende den besøgende, når denne henter websteder frem, der hører til annoncenetværket fra Google. På disse sider kan annoncer præsenteres for den besøgende, der refererer til indhold, som den besøgende på et tidligere tidspunkt har hentet frem på websteder, der bruger Remarketing-funktionen fra Google.

(7) Iht. Google indsamler Google ingen personoplysninger under denne proces. Ønsker du alligevel ikke funktionen Remarketing fra Google, kan du principielt deaktivere denne ved at foretage de nødvendige indstillinger under www.google.com/settings/ads. Som alternativ kan du deaktivere brug af cookies for målrettet annoncering via annoncenetværksinitiativet ved at følge instrukserne under http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp.

 

§ 4      Facebook Pixel

(1) I vores gruppepræsentation bruger vi på nogle sider med dit samtykke "Tracking-Pixel" fra Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). De indsamlede data er anonyme for os, hvorved vi ikke kan finde frem til brugernes indentitet. Dog gemmes og behandles dataene af Facebook, hvilket gør det muligt at opbygge en forbindelse til den pågældende brugerprofil, desuden kan Facebook bruge dataene til egne marketingformål iht. Facebooks bestemmelser om brug af data (https://www.facebook.com/about/privacy/). Det gør det muligt for Facebook og dets partnere at annoncere på og uden for Facebook. Til dette formål kan der desuden gemmes en cookie på din computer.

(2) Venligst klik her, hvis du ønsker at deaktivere annoncering. https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/

 

§ 5      Brug af Google Maps

(1) Nogle af gruppepræsentationens sider bruger Google Maps API for at vise geografiske informationer visuelt. Når Google Maps bruges, indsamler, behandler og bruger Google også data, der informerer om, hvordan besøgende bruger kortfunktionerne. Nærmere informationer om Googles databehandling fremgår af Googles databeskyttelseshenvisninger. Dér kan du også ændre dine personlige databeskyttelsesindstillinger i databeskyttelsescentret.

(2) Detaljerede vejledninger vedr. administration af dine egne data i sammenhæng med Google produkter findes her. https://support.google.com/accounts/answer/3024190

 

§ 6      Medfølgende YouTube-videoer

På nogle af vores websteder findes Youtube-videoer. Udbyder af de pågældende plugins er YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA. Når du besøger en side med YouTube-plugin, oprettes en forbindelse til servere for Youtube. I denne forbindelse informeres Youtube om, hvilke sider du besøger. Når du har logget dig ind på din Youtube-konto, kan Youtube forbinde din surfadfærd med din person. Dette forhindrer du ved at at logge dig af din Youtube-konto forinden.

Når en Youtube-video startes, bruger udbyderen cookies, der indsamler oplysninger om brugerens adfærd.

En person, der har deaktiveret opbevaring af cookies for Google-Ad-programmet, behøver heller ikke at regne med sådanne cookies, når der ses Youtube-videoer. Youtube gemmer dog også ikke-personrelaterede brugsinformationer i andre cookies. Ønsker du at forhindre dette, skal opbevaring af cookies blokeres i browseren.

Yderligere informationer om databeskyttelse hos "Youtube" findes i udbyderens databeskyttelseserklæring under: https://www.google.de/intl/dk/policies/privacy/

 

§ 7      Social Plugins

På vores websted tilbyder vi muligheden for at bruge såkaldte "social-media-knapper". Til beskyttelse af dine data bruger vi løsningen "Shariff" i forbindelse med implementeringen. På hjemmesiden integreres disse knapper kun som grafik, der indeholder et link til den pågældende hjemmeside hos knap-udbyderen. Når der klikkes på grafikken, ledes du således videre til de tjenester, som den pågældende udbyder står for. Først herefter sendes dine data til de pågældende udbydere. Klikker du ikke på grafikken, finder der ingen udveksling sted mellem dig og udbyderne af social-media-knapperne. Informationer om indsamling og brug af dine data i de sociale netværker findes i de pågældende brugsbetingelser hos de enkelte udbydere. Flere informationer om Shariff-løsningen findes her: www.heise.de/ct/artikel/Shariff-Social-Media-Buttons-mit-Datenschutz-2467514.html

På nogle sider af gruppepræsentationen har vi integreret social-media-knapperne fra følgende firmaer og virksomheder:

Facebook Inc. (1601 S. California Ave - Palo Alto - CA 94304 - USA)

Twitter Inc. (795 Folsom St. - Suite 600 - San Francisco - CA 94107 - USA)

Google Plus/Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway - Mountain View - CA 94043 - USA)

XING AG (Gänsemarkt 43 - 20354 Hamborg - Tyskland)

LinkedIn Corporation (2029 Stierlin Court - Mountain View - CA 94043 - USA)

 

§ 8      Hotjar

(1) På nogle websteder med vores gruppepræsentation bruger vi webanalysetjenesten Hotjar fra Hotjar Ltd.. Hotjar Ltd. er en europæisk virksomhed med sæde på Malta (Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 1000, Malta, Europe tlf.: +1 (855) 464-6788). Niveauet for beskyttelse af personoplysninger i EU-medlemslandet Malta overholder lige som den tyske databeskyttelsesret den generelle forordning om databeskyttelse.

(2) Med dette tool er det muligt at registrere og følge bevægelser på hjemmesiderne, hvor der bruges Hotjar (såkaldte Heatmaps). Dette gør det f.eks. muligt at registrere, hvor langt brugere scroller, og hvilke trykknapper brugerne anvender og hvor ofte. Desuden kan værktøjet også bruges til at indhente feedback direkte fra brugerne af hjemmesiden. På denne måde indsamles værdifulde informationer til at udarbejde vores hjemmesider endnu hurtigere og mere kundevenlige.

(3) Når disse værktøjer bruges, er vi især opmærksomme på at beskytte personoplysninger. Det betyder, at vi kun kan registrere, hvilke trykknapper der klikkes på, musens bevægelsesforløb, hvor langt der scrolles, produktets skærmstørrelse, produkttype og browserinformation, geografisk position (kun landet) og det foretrukkede sprog for at præsentere vores hjemmeside. Områder af hjemmesiden, hvor personoplysninger om dig eller tredjemand vises, skjules automatisk af Hotjar og kan således ikke ses på noget tidspunkt.

(4) Hotjar gør det muligt for hver bruger at deaktivere brugen af værktøjet Hotjar vha. "Do Not Track-Headers", så data om besøg af den pågældende hjemmeside ikke registreres. Her er der tale om en indstilling, der understøtter alle almindelige browsere i de aktuelle versioner. Hertil sender din browser en forespørgsel til Hotjar om at deaktivere tracking-funktionen for den pågældende bruger. Skulle du bruge vores websteder med forskellige browsere/computere, skal "Do Not Track-Header" indstilles separat for hver af disse browsere/computere.

(5) Yderligere informationer om databeskyttelsen af udbyderen findes på dennes internetsider. Databeskyttelseserklæringen på engelsk findes under https://www.hotjar.com/privacy. De anvendte cookies og deres levetid er beskrevet under https://www.hotjar.com/legal/policies/cookie-information. Tracking vha. hot jar kan frakobles med den tilbudte Opt-Out funktion https://www.hotjar.com/opt-out.

§ 9      Brug af reCAPTCHA

(1) For at beskytte indtastningsformularer på vores gruppepræsentations sider bruger vi tjenesten "reCATCHA" fra firmaet Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 USA, i det følgende kaldet "Google". Brug af denne tjeneste gør det muligt for os at skelne, om den pågældende indtastning stammer fra et menneske eller en automatiseret, maskinbehandling, hvilket er misbrug.

(2) Efter vores kendskab sendes Refferrer-URL-erne, IP-adressen, de webstedbesøgendes adfærd, informationer om operativsystem, browsere og hviletid, cookies, illustrationsinstrukser og skripter, brugerens indtastningsadfærd samt musebevægelser i området omkring "reCAPTCHA"-tjekboksen til "Google".

(3) IP-adressen, der sendes i forbindelse med "reCAPTCHA", føres ikke sammen med andre data fra Google, medmindre du er logget på din Google-konto, når du bruger "reCAPTCHA"-plug-innet. Ønsker du at forhindre denne forsendelse og opbevaring af data om dig og din adfærd på vores websted gennem "Google", skal du logge dig af hos "Google", dette skal gøres, før du besøger vores side og bruger reCAPTCHA plug-innet.

(4) Brug af tjenesten "reCAPTCHA" til at indsamle informationer gennemføres iht. Google-brugsbetingelserne https://www.google.com/intl/dk/policies/privacy/.

§ 10    Indsamling og lagring af personoplysninger

(1) Yderligere personoplysninger registreres kun, hvis de frivilligt stilles til rådighed, f.eks. i forbindelse med en forespørgsel eller en registrering.

(2) Kontakter du os via e-mail eller på basis af en kontaktformular, gemmes dine oplysninger, så forespørgslen kan behandles, og mulige spørgsmål kan besvares. Personoplysningerne bruges kun til de formål, du har givet samtykke til. Du har til enhver tid mulighed for at tilbagekalde et givet samtykke.

(3) Alle databehandlinger (f.eks. indsamling, behandling og overførsel) gennemføres iht. gældende lovgivning. Den efterfølgende erklæring giver et overblik over, hvilken form for data der indsamles, hvordan disse data bruges og gives videre, hvilke sikkerhedsforanstaltninger vi træffer for at beskytte dine data og hvordan du oplyses om de givede informationer.

(4) Når du registrerer dig for at bruge vores personaliserede tjenester, indsamles nogle yderligere personoplysninger som f.eks. navn, adresse, kontakt- og kommunikationsdata som f.eks. telefonnummer og e-mailadresse. Er du registreret hos os, har du adgang til indhold og tjenester, som kun tilbydes registrerede brugere. Påloggede brugere har desuden altid mulighed for at ændre eller slette de data, der blev angivet under registreringen, hvis det ønskes. Selvfølgelig oplyser vi til enhver tid om personoplysninger, som vi har gemt om dig. Disse kan også korrigeres og slettes, hvis det ønskes, medmindre andet er fastlagt i lovene om opbevaringspligt.

(5) For at overholde princippet om dataminimering søges kun efter de data, der er brug for til at besvare dine forespørgsler eller til at udføre og afvikle bestillinger, (f.eks. dit fulde navn og din fuldstændige firmabetegnelse samt personen for den eller de tegningsberettigede personer, din e-mailadresse, evt. allerede eksisterende kundenummer og din leverings- og fakturaadresse. Desuden skal du vælge et brugernavn samt en adgangskode til en registrering; begge dele gør det nemmere for dig at logge dig på, uden at dataene skal indtastes igen. De data, du har indtastet, gemmes til at indrette en kundekonto.

(6) Data fra andre kilder behandles, hvis du allerede råder over en kundekonto hos os eller vores salgs- og distributionspartnere eller repræsentanter. Dataene fra din forespørgsel eller dine bestillingsdata forbindes så med din kundekonto. Ved nye kunder og erhvervskunder kan der i forbindelse med kontraktindledning indsamles data om kreditværdighed hos vores varekreditforsikringsgivere, hvorefter disse data forbindes med kundekontoen.

§ 11    Nyhedsbrev

(1) Som registreret bruger af vores B2B platformer kan du blive indtastet i vores e-mail-nyhedsbrev-tjeneste. I dette tilfælde skal vi indhente og gemme din e-mail-adresse. Vi bruger den udelukkende til at sende nyhedsbrev-e-mails, som informerer dig om aktuelle tilbud. Abonnenter kan også informeres om forhold via e-mail, der er relevante for tjenesten eller registreringen (f.eks. ændringer i nyhedsbrevtilbuddet eller tekniske forhold).

(2) En effektiv registrering kræver en pålidelig e-mailadresse. Vi bruger "Double-opt-in"-funktionen til at kontrollere, at en registrering også rent faktisk er gennemført af indehaveren af en e-mailadresse. Hertil protokolleres bestillingen af nyhedsbrevet, forsendelsen af en bekræftelsesmail og modtagelsen af det hermed krævede svar. Yderligere data indhentes ikke. Dataene bruges udelukkende til at sende nyhedsbreve og gives ikke videre til tredjemand.

(3) Samtykket til at opbevare dine personoplysninger og til at bruge dem til forsendelse af nyhedsbreve kan du til enhver tid tilbagekalde. I hvert nyhedsbrev findes et tilsvarende link. Desuden kan du også til enhver tid afmelde dig direkte på dette websted ved at klikke på feltet "Afmeld nyhedsbrev" i vores internet-tilbud eller skrive til os ved at bruge kontaktknappen nederst på disse databeskyttelseshenvisninger. I dette tilfælde slettes dine data.

§ 12    Cookies

(1) På denne internetside bruges der cookies. Cookies er små tekstfiler, der overføres til din harddisk fra en webstedserver. Derved modtager vi automatisk bestemte data som f.eks. IP-adresse, anvendt browser, operativsystem via din computer og din forbindelse til internettet.

(2) Cookies kan ikke bruges til at starte programmer eller overføre vira til en computer. Informationerne i cookierne gør det muligt for os at lette navigationen for dig og at gøre det muligt at vise vores websteder korrekt.

(3) De af os registrerede data gives under ingen omstændigheder videre til tredjemand, og de forbindes ikke med personoplysninger uden dit samtykke.

(4) Naturligvis kan du principielt også betragte vores websted uden cookies. Du kan forhindre brug af cookies ved at blokere cookies i browseren. Det gør det i hvert fald muligt stadigvæk at se den største del af disse sider. Vær opmærksom på, at enkelte funktioner på vores websted og tjenester i Extranet og i de tilsluttede salgsplatformer, der er tilgængelige via din registrering og din pålogning, ikke fungerer, hvis du har deaktiveret brugen af cookies.

(5) Cookies har forskellige funktioner. Nogle cookies kræves for at kunne udføre bestemte funktioner eller tjenester på vores internetsider, f.eks. hvis det drejer sig om at beskytte mod angreb på internetsiderne, eller hvis du skal genkendes som pålogget bruger af Extranet eller af en af vores salgsplatformer. Uden de nødvendige cookies kan funktionerne og tjenesterne ikke bruges, du modtager fejlmeddelelser eller henvisninger i stedet for den ønskede funktion. Et ikke givet eller tilbagekaldt samtykke kan du dog til enhver tid gennemføre eller gentage ved at ophæve spærringen af den pågældende cookie igen og hente internetsiden frem igen eller aktualisere internetsiden i din browser.

(6) For at gøre det nemmere for dig at håndtere cookies på vores internetsider har vi implementeret den udvidede cookie-henvisningsbanner Cookie-Bot, desuden henvises til den efterfølgende vejledning. Cookie-Bot er en tjeneste fra firmaet Cybot A/S, Havnegade 39, DK-1058 København, Danmark. Vi har præsenteret de cookies, der er nødvendige for at sikre, at internetsiderne og de tilbudte tjenester fungerer. Bekræftes ved at trykke på "Ok" bannerbutton, samtykker du i brugen af de præsenterede cookies, dette samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes.

(7) I cookie-listen til tjenesten forklares de øvrige funktionsgrupper og de øvrige funktioner i de integrerede cookies, og levetiden (frist) for cookierne angives, når denne frist er udløbet, fungerer cookierne ikke mere. Cookierne kan slukkes enkeltvis eller i funktionsgrupper. Vær opmærksom på, at cookierne også har funktioner, der godt nok ikke er nødvendige, men som kan gemme dine brugervaner og præferencer. Et eksempel herpå er, at du beslutter dig for en af de to tilbudte sprogversioner i et tosproget land. For at gøre det muligt for dig at bruge det hele som sædvanligt er Cookie-Bot forindstillet på en sådan måde, at de grønne hak skal fjernes i oversigtsbjælken for at begrænse din samtykkeerklæring. Hvis du også gør det muligt for os at gennemføre statistik (analyse-cookies) og personaliseret annoncering (tracking og profiling-cookies), kan vi informere dig individuelt som sædvanligt, minde dig om allerede sete indhold og på basis af den anonyme analyse optimere vores internetsider på vores sider og i vores tjenester og platformer. Vi takker hver bruger, der hjælper os med at bliver bedre og bedre.

(8) Vi bruger følgende Cookies

§ 13 Sikkerhedsoplysninger

(1) Vi har truffet mange forskellige sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte personoplysninger i det passende omfang og adækvat.

(2) Vores databaser beskyttes af fysiske og tekniske foranstaltninger samt forskellige processer, der begrænser adgangen til informationerne til specielt autoriserede personer iht. denne databeskyttelseserklæring. Vores informationssystem findes bag ved en software-firewall, som beskytter det mod adgang fra andre netværker, der er forbundet med internettet. Kun ansatte, der har brug for informationerne for at opfylde en speciel opgave, har adgang til personoplysningerne. Vores medarbejdere er kvalificeret til at udføre arbejde, der baserer på sikkerhed og databeskyttelse. Alle vores medarbejdere og alle andre, der er involveret i databehandlingen, er forpligtet til at overholde gældende love og forordninger om databeskyttelse og til at sikre en fortrolig håndtering af personoplysninger.

(3) Hvis personoplysninger indsamles på vores internetsider, sendes de koderet vha. industristandarden Secure-Socket-Layer ("SSL")-teknologi via https.

(4) Din adgangskode for at få adgang til vores internetsider bør du aldrig give videre til tredjemand, desuden bør du ændre denne adgangskode med regelmæssige mellemrum. Når du har forladt vores sider, bør du betjene log-out og lukke din browser for at undgå, at ikke autoriserede brugere får adgang til din brugerkonto.

(5) Kommunikeres via e-mail, kan vi ikke garantere fuldstændig datasikkerhed.

 

§ 14 Brug, videregivelse og sletning af personoplysninger

(1) De personoplysninger, du har stillet til rådighed, bruger vi til at besvare dine forespørgsler, afvikle din bestilling, kontrollere kreditværdigheden samt til den tekniske administration af webstederne.

(2) Dine personoplysninger sendes kun videre til tredjemand, hvis videregivelsen er nødvendig til at afvikle kontrakten, eller du udtrykkeligt har givet samtykke hertil.

(3) Desuden udelukker vi ikke, at vi sender anonymiserede brugsdata til markedsforskningsformål. Her er en identifikation af brugere udelukket (se ovenfor).

(4) Vi gør opmærksom på, at vi - på anmodning af bestemte myndigheder - i enkelte tilfælde er berettiget og forpligtet til at oplyse om data, der har noget at gøre med

  • retsforfølgning,

  • afværgelse af fare, der gennemføres af de forskellige politimyndigheder,

  • opfyldelse af lovbestemte opgaver, der udføres af landets myndigheder til beskyttelse af forfatningen, efterretningstjenesten eller militærets efterretningstjeneste

  • eller gennemsættelse af rettigheder i forbindelse med åndelig ejendomsret.

(5) Brugerdataene slettes automatisk for den besøgende af webstedet, så snart den besøgende forlader siden. Levetiden for cookierne er beskrevet detaljeret i § 12. Dataene, der opstår i forbindelse med en forespørgsel, slettes, når følgekorrespondencen er færdig, dog senest 6 måneder efter den sidste besked, der ikke er besvaret af brugeren. Dataene for et konkret tilbud slettes enten af brugeren eller iht. brugerens ønske, dog senest tre år efter udarbejdelse af tilbuddet. Kontraktdata slettes, når kontraktforholdet er helt afviklet, især når tidspunkterne for mangelsansvar, garanti eller ansvar er udløbet. For producenter af sikkerhedsrelevante byggeprodukter kan disse tidsrum vare op til 10 år efter udlevering af produkterne eller aflevering af kontraktens ydelse. Spørgsmål vedr. sletning af data besvares af vores databeskyttelsesrådgiver.

 

§ 15    Dine databeskyttelsesrettigheder

(1) Den registrerede har ret til indsigt iht. artikel 15 DSGVO, ret til indsigelse iht. artikel 16 DSGVO, ret til sletning iht. artikel 17 DSGVO, ret til begrænsning af behandling iht. artikel 18 DSGVO samt ret til dataportabilitet iht. artikel 20 DSGVO. I forbindelse med ret til indsigt og ret til sletning skal §§ 34 og 35 BDSG (den tyske databeskyttelseslov) også overholdes. Derudover har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed (artikel 77 DSGVO og § 19 BDSG).

(2) Den registrerede har til enhver tid ret til at blive informeret om sine personoplysninger hos os. Desuden har den registrerede ret til indsigelse, spærring eller, bortset fra den foreskrevede dataopbevaring til afvikling af forretninger, sletning af sine personoplysninger. Hvis du har spørgsmål vedr. databeskyttelse, kan du altid kontakte vores databeskyttelsesrådgiver Thorsten Werbeck (thorsten.werbeck@novoferm.de) eller databeskyttelsesrådgiveren eller den databeskyttelseansvarlige for den repræsentant, der er ansvarlig for dig.

(3) For altid at gøre det muligt at spærre data, skal disse data opbevares i en spærrefil til kontrolformål. Du kan også forlange, at dataene slettes, så længe der ikke findes nogen arkiveringsforpligtelse iht. loven. Findes en sådan forpligtelse, spærrer vi dine data, hvis det ønskes.

(4) Du kan foretage ændringer eller tilbagekalde et samtykke, der skal gælde for fremtiden, ved at informere os herom. Tilbagekaldet gennemføres altid uformelt og kræver ingen begrundelse. Hertil bruges alle ovennævnte adresse- og kontaktdata fra Novoferm (inkl. salgs- og distributionspartnere og repræsentanter). Samtykket til at videresende data til den ansvarlige afdeling bedes angivet, når kontakten optages.

 

§ 16    Ændring af vores databeskyttelsesbestemmelser

Vi forbeholder os ret til at tilpasse denne databeskyttelseserklæring af og til, så den altid overholder de aktuelle retlige krav, eller for at omsætte ændringer af vores tjenester i databeskyttelseserklæringen som f.eks. i forbindelse med introduktion af nye tjenester eller funktioner. Den nye databeskyttelseserklæring gælder så, næste gang du logger dig på.

 

§ 17    Ret til indsigelse

(1) Du har til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din særlige situation

  • som bruger af internetsiden,

  • som interessent efter henvendelse til os, vores salgs- og distributionspartnere eller repræsentanter,

  • som registreret bruger i Extranet eller en tilsluttet salgsplatform,

  • eller som kunde hos Novoferm,

at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger baseret på artikel 6 stk. 1 bogstav f i DSGVO (behandling er nødvendig for, at den dataansvarlige eller en tredjemand kan forfølge en legitim interesse).

(2) Gør du indsigelse, må vi ikke længere behandle personoplysningerne, medmindre den dataansvarlige påviser vægtige legitime grunde til behandlingen, der går forud for dine interesser, rettigheder og frihedsrettigheder, eller behandlingen er nødvendig for, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares.

(3) Indsigelsen kan gøres uden formaliteter og kan sendes til vores adresse, der er nævnt i afsnit.

 

 

Novoferm databeskyttelseskoncept internettjenester

Fortegnelse over aktiviteter iht. artikel 30 DSGVO

 

1. Novoferm GmbH bærer ansvaret for, at gældende regler og love om databeskyttelse (inkl. de databeskyttelsesretlige forskrifter i TMG) overholdes.

Værneting: Amtsgericht (byretten i) Coesfeld, HRB 7771

Momsregistreringsnummer (SE-Nr.): DE811152143

Direktør

Dipl.Ing. Rainer Schackmann, formand

Dipl.-Kfm. Thomas Hage

Dipl.Ing. Dirk Gößling

Isselburger Str. 31

46459 Rees

Tlf.:  (+49)02850-910-0

Telefax:  (+49)02850-910-646

Internet:

www.novoferm.com (Novoferm Group),

www.novoferm.de (Novoferm Deutschland)

 

 for den fælles internetpræsentation af Novoferm-firmagruppen, der består af

 

                                                                   

www.novoferm.com

International, overnational præsentation til kundeinformationen > vejviser til internetsiderne for de lokale salgs- og distributionsselskaber i målstaterne

 

www.novoferm.de

Stamside for det europæiske datterselskab Novoferm GmbH. Det er gemt som en portal, der kaldes "Extranet", der omfatter yderligere produktinformation for registrerede brugere som f.eks. arkitekter, forarbejdere (håndværkere og handelsmæssigt organiserede virksomheder) og forhandlere. Som ren B2B platform, som kun indeholder informationer, skal platformen kun sørge for at databeskytte stamdataene for de registrerede brugere, i det omfang der er tale om personrelaterede virksomhedsdata iht. DSGVO. Som yderligere tjenester indeholder stamsiden postnummer generatoren og garageport konfiguratoren for slutkunderne (også forbrugere), der ikke kan bruge de andre tjenester på siden, nemlig de tilsluttede tjenester på salgsplatformen NOVOSALES eller tjenesterne i B2B SAP-webshoppen for eksporthandlen. Alle databeskyttelsesrelevante funktioner, der gælder for siden og for tjenesterne, der tilbydes på siden, beskrives i databeskyttelseserklæringen. Vha. generatoren finder brugeren frem til de Novoferm salgs- og distributionspartnere, der handler med slutkunder under det indtastede postnummer, hva. konfiguratoren har brugeren mulighed for at viderelede den udvalgte (optiske og tekniske) konfiguration af garageporten, som brugeren interesserer sig for, til den lokale Novoferm salgs- og distributionspartner (sorteres efter postnummer) for at få tilsendt yderligere informationer om produktet eller et konkret tilbud. Brugeren bestemmer selv målretningen og rækkevidden for sin forespørgsel. Brugeren bestemmer også selv rækkevidden for samtykket til at videregive og bruge sine stam- og procesdata. For brugerens samtykke skal der vælges "Opt-in", forespørgsler uden samtykke sendes ikke videre til salgs- og distributionspartnere og indtastes ikke i leadsystemet til videre databehandling.

Leadsystemet, der beskrives i det følgende, er den centrale, databeskyttelsesrelevante tjeneste i Novoferm-firmagruppen. Brugernes forespørgsler (såkaldte leads), der indsamles på gruppens systemrelevante internetsider (se de pågældende oplysninger på siderne), registreres og gemmes i systemet og sendes til salgs- og distributionspartneren, der er forpligtet iht. databeskyttelseserklæringen fra Novoferm, til videre procesrelateret behandling (besvarelse af brugerens forespørgsel) og kontrolleres for korrekt, kompetent og tidsnær besvarelse. Proceskorrespondancen, der gennemføres, indstil slutkunden modtager sit endelige tilbud, kan afvikles af registrerede Novoferm salgs- og distributionspartnere i systemet vha. tilbudsfunktionen på handelsplatformen NOVASALES. Dette gennemføres iht. gældende databeskyttelsesbestemmelser. Afsluttede leads slettes af systemadministratoren Novoferm GmbH (brugernes proces- og stamdata). Repræsentanter eller salgs- og distributionspartnere fra Novoferm eller salgs- og distributionspartnere fra repræsentanterne i målstaterne godkendes kun, hvis de tager højde for og accepterer databeskyttelsesbestemmelserne fra Novoferm GmbH og brugsbetingelserne for systemtjenesterne (jvf. pålogningsrutine og brugsbetingelser for leadsystemet). Overholdes databeskyttelsesbestemmelserne ikke, udelukkes repræsentanten eller salgs- og distributionspartneren fra en yderligere brug af systemet. E-mail-kontaktdata for firmagrupperådgiveren for databeskyttelse (for tiden Thorsten Werbeck) er offentligtgjort på alle internetsider (også for de pågældende tjenester og systemer) og kan til enhver tid og nemt findes ved at klikke to gange på linket "Databeskyttelseserklæring" i hovedrammen eller de pågældende henvisninger om brugerens samtykkeerklæring i forbindelse med indsamling af dataene (henvisningslinks til databeskyttelseserklæringen). Der henvises udtrykkeligt til brugerens ret til at tilbagekalde sit erklærede samtykke, til at korrigere, spærre eller slette sine data og til at blive oplyst om, hvilke data der gemmes om brugeren. Fortegnelsen over aktiviteter offentliggøres også på internetsiden i tillægget til databeskyttelseserklæringen.

 

Den efterfølgende internetpræsentation, der er juridisk uafhængig af Novoferm Tormatic GmbH iht. databeskyttelses- og telemedieretten, men på det samme retsgrundlag, iht. de samme regler og på grundlag af de samme databeskyttelsesbestemmelser www.tormatic.de/en inkl. sin B2B salgsplatform Tormaticsales og det tilsluttede Leadsystem , som beskrives ovenfor, drives af Novoferm GmbH som databehandler for gruppeselskabet.

 

www.novofermalsal.com

www.novoferm.at

www.novoferm.dk

www.novoferm.cz

www.novoferm.gr

www.novofermindustrie.be

www.novoferm.it

www.novoferm.pl

www.novoferm.bg

 

 

Repræsentanter i gruppepræsentationen med Leadsystem:

 

Spanien

Adresse: Poligono Industrial de Guarnizo, 39611 Guarnizo-Cantabria

ansvarlig repræsentant: Javier Perez Sanchez

uden specielle forhold

 

Østrig

Adresse: Roter Hof 1/1,2000 Stockerau

ansvarlig repræsentant: Robert Gruber

For vores repræsentant i Østrig fører vi derudover salgsplatformen NOVOSALES AUSTRIA parallelt med B2B salgsplatformen. Her gælder de samme databeskyttelses- og brugsbestemmelser som for erhvervsbrugere af salgsplatformen Novosales

 

Danmark

Adresse: Fynsgade 1, 6520 Toftlund

ansvarlig repræsentant: Anders Majland

uden specielle forhold

 

Den Tjekkiske Republik

Adresse: Petrovice u Karvine 570, 73572 Petrovice u Karvine

ansvarlig repræsentant: Pavel Nekola

uden specielle forhold

 

Grækenland

Adresse: 19 Asklipiou str, 14572 Kryoneri, Athen

ansvarlig repræsentant: Michalis Manousopoulos

uden specielle forhold

 

Belgien industri

Adresse: Boomsesteenweg 75, 2630 Aartselaar verantwortlicher  Bos ansvarlig repræsentant: René van Luijn

uden specielle forhold

 

Italien

Adresse: Via A.Volta 1, 35012 Camposampiero ansvarlig repræsentant: Dr. Mario Francescato

uden specielle forhold

 

Polen

Adresse: Ul.Sowia 13 F, 62-080 Tarnowo Podgome ansvarlig repræsentant: Tomasz Chmielewski

uden specielle forhold

 

Bulgarien

Adresse: Quarter "Hadji Dimitar" Vitinia 2 J Street 2 floor Office Novoferm, 1517 Sofia

ansvarlig repræsentant: Ruslan Neychev

uden specielle forhold

 

 

www.novoferm.fr

www.novoferm.ch

www.novoferm-romania.ro

www.novoferm.be

www.novoferm.nl

 

Repræsentanter i gruppepræsentationen uden Leadsystem

 

Frankrig

Adresse: Z.i. les Redoux, 44270 Machecoul ansvarlig repræsentant: Michel Akoum

uden specielle forhold

 

Schweiz

Adresse: Höchmatt 3, 4616 Kappel (SO) ansvarlig repræsentant: Thomas Hage

Vores repræsentant i Schweiz har på basis af juridisk kontrol på stedet kontrolleret og bekræftet, at vores databeskyttelseserklæring, der baserer på DSGVO, er i overensstemmelse med schweizisk ret.

 

Rumænien

Adresse: Soseaua Gherase 66-70, 23397 Bucarest ansvarlig repræsentant: Mircea Bosincian

uden specielle forhold

 

Belgien slutkunder

Adresse: Mechelseweg 87, 1880 Kapelle O/D Bos repræsentant: Willy Feryn

uden specielle forhold

 

Nederlandene

Adresse: Industrieweg 4, 6040 KB Roermond ansvarlig repræsentant: Franz-Wilhelm Rieder, Antonio Venneri

uden specielle forhold

 

 

 

 

Repræsentanterne i Storbritannien med internetpræsentationen www.novoferm.co.uk og i Ungarn med internetpræsentationen www.novoferm.hu råder over egne internetpræsentationer, som de selv hoster og driver, uafhængigt af gruppepræsentationen, på eget ansvar på basis af gældende databeskyttelses- og tele-medie-retlige love og bestemmelser.

Vores databeskyttelseserklæring og vores aktivitetsbeskrivelse anvendes ikke til disse sider.

 

 

2. Som grupperådgiver iht. artikel 37 stk. 2 DSGVO for virksomhederne

 

  • Novoferm GmbH, Isselburger Str. 31, 46459 Rees

  • Novoferm Vertriebs GmbH, Schüttensteiner Str. 26, 46419 Isselburg

  • Novoferm Riexinger Türenwerke GmbH, Industriestr. 12, 74336 Brackenheim

  • Novoferm tormatic GmbH, Eisenhüttenweg 6, 44145 Dortmund

  • TST Tor System Technik GmbH, Willi-Bleicher-Str. 7, 52353 Düren

     

    er udvalgt:

     

    Hr. Thorsten Werbeck

    Isselburger Str. 31, 46459 Rees

    Email: thorsten.werbeck@novoferm.de

     

    3. Brugerdataene for tjenester på webstedet gemmes og forarbejdes kun, sålænge de bruges, og slettes senest, når en session er færdig. Brugerdata, der indsamles frivilligt i forbindelse med en forespørgsel, behandles og gemmes udelukkende for at kunne bearbejde forespørgslen og i forbindelse med det givede samtykke, de gives videre til behandling af forespørgslen af salgs- og distributionspartnerne, der er angivet i henvisningen, og slettes, når forespørgslen er behandlet. Stamdata for en registrering gemmes, så længe brugskontrakten gælder, og indsamles, gemmes og slettes på basis af de aftalte brugsbetingelser. Der refereres til databeskyttelseskoncepten mht. håndtering af kontraktmæssige procesdata, der bruges til driftsaktiviteterne.

     

    4. De pågældende personer er

     

  • først og fremmest alle brugere af vores internetsider i den beskrevede gruppepræsentation

  • derudover personer, der interesserer sig for vores produkter og tilbudte tjenester

  • derudover interesserede, der har sendt en forespørgsel, hvis stamdata registreres i forbindelse med henvendelsen og som gives videre til den lokale (se ovenfor) repræsentant eller salgs- og distributionspartner, der behandler forespørgslen, og gemmes i leadsystemet, så behandlingen kan kontrolleres

  • så de potentielle og faktiske kunder, hvis data behandles af registrerede brugere (repræsentanter samt salgs- og distributionspartnere) med tilbudsfunktionen i vores onlineshops, der bruges til at behandle deres forespørgsler, indbydelser til at afgive tilbud eller til den videre kontraktmæssig afvikling (efterbestillinger, garantiansøgninger osv.). Forretningsaktiviteter gemmes for repræsentanten eller salgs- og distributionspartneren i 6 (seks) år. Som kundens kontraktpartner bærer disse selv ansvaret for databeskyttelsen uden for vores indflydelsesområde (leadsystem, salgsplatformer).

 

5. Typen af de behandlede data er

 

  • først og fremmest de anonymiserede brugerdata, der er angivet enkeltvis i databeskyttelseserklæringen, og som bruges til statistiske formål samt til at optimere brugervenligheden i vores internetpræsentation.

  • Når brugeren optager kontakt, er det stamdataene, der er angivet i den pågældende indtastningsmaske, der er afstemt i forhold til brugerforespørgslens formål, og som indeholder de obligatoriske kontaktdata (adressedata), der er markeret med en * samt frivillige datafelter, der er med til at lette henvendelsen også direkte (telefondata) samt felter, som kan bruges til at skrive en begrænset tekst. Ud over instruktioner om, hvordan samtykkeerklæringen skal behandles eller begrænses, kan brugeren også sende procesdata ang. indholdet af sin forespørgsel.

  • Bruges postnummersøgningen, kræves der kun en temporær indtastning af et hvilket som helt postnummer, som ikke kan referere til nogen person.

  • Bruges konfiguratoren, gemmes brugerens record kun, hvis denne har givet udtrykkeligt ønske herom, i dette tilfælde sendes den videre med brugerens udtrykkelige samtykke ("Opt-in") til den ansvarlige salgs- og distributionspartner på stedet. Også her skal brugeren indtaste stamdataene til en kontaktforespørgsel, så brugerens forespørgsel vedr. sin konfiguration kan behandles. Med brugerens stamdata indsamles og gemmes de tekniske og optiske data for sin konfiguration.

  • Når en brugskontrakt registreres og indgås, indsamles alle stamdata, der er brug for til at behandle kontrakten og til at sikre en sikker identificering af kontraktpartneren. For at kunne bruge B2B platformer (Extranet, salgsplatformer, onlineshop, leadsystem) kræves der yderligere stamdata fra brugeren for at kunne verificere brugeren som erhvervsdrivende iht. § 13 BGB og stamdata fra repræsentationsberettigede personer. For at kunne bruge tilbudsfunktionen på salgsplatformerne samt leadsystemfunktionerne indsamles der yderligere data om de ansvarlige personer iht. databeskyttelsen (adgangskontrol) (f.eks. personaliserede e-mailadresser og sikre adgangskoder).

  • Til behandling af leads indsamles der evt. individuelle yderligere procesdata til behandling af den pågældende forespørgsel, der føres sammen med forespørgslen og behandles. Dette kan være spørgsmål, om det udvalgte Novoferm-produkt er egnet, eller om den konkrete indbygningssituation (f.eks. for garageporten) på brugerens grund eller i brugerens bygning.

 

6. Mulige modtagere af oplysningerne er

 

  • målpartnerne for overførsel af oplysninger (repræsentanter eller salgs- og distributionspartnere hos Novoferm GmbH f.eks. Novoferm Vertriebs GmbH for B2B markedet i Tyskland eller de lokale salgs- og distributionspartnere på stedet eller for spørgsmål fra det europæiske udland den pågældende repræsentant i målstaten for brugerens forespørgsel), der er angivet i samtykkevejledningen.

  • egne medarbejdere, der har tavshedspligt mht. databeskyttelsesorganisationen og databeskyttelseserklæringen fra Novoferm, især hvis de arbejder som systemadministratorer og databehandlere.

  • vores databehandlere, der har tavshedspligt iht. gældende kontrakt og ligeledes iht. det europæiske niveau for beskyttelse af personoplysninger (host-service- og tjenesteudbydere) iht. beskrivelsen i databeskyttelseserklæringen.

 

7. Databehandling uden for det umiddelbare område, der gælder iht. DSGVO, gennemføres kun for brugerne fra Schweiz på basis af de schweiziske databeskyttelseslove. Også for vores brugere fra Schweiz sikrer vi derudover mindst en overholdelse af det europæiske niveau for beskyttelse af personoplysninger.

 

8. Brugerdata, der ikke har noget at gøre med processen, slettes direkte og senest, når de ikke mere bruges. Forespørgselsdata slettes, når forespørgslen er behandlet færdig, medmindre de forbliver gemt på grund af en efterfølgende forretningsproces og så først slettes på basis af reglerne om sletning, der gælder for kontraktdata (se ovenfor).

 

9. Beskyttelsesniveau og beskyttelsesforanstaltninger (artikel 32 DSGVO)

 

Beskyttelsesniveauet for adressedata sådan som de normalt føres i offentlige fortegnelser, er efter vores mening relativt lavt. Individuelle kontaktdata, her især procesdata til konkrete indbygningsforespørgsler, er efter vores mening kritiske, da personer med uberettiget dataadgang til adressedata, der baserer på kriminel energi, kan drage slutninger om den også forbigående forringede bygningssikkerhed, mens der arbejdes på døre, porte og andre bygningsafsnit hos brugeren. Risiko for datatab ville derimod ikke være så problematisk, også konkrete brugerforespørgsler kan problemløst genoprettes (reproduceres) med tjenesternes funktioner, og uden at dette kræver meget tid af brugeren.

 

Allerede forespørgslerne om kontraktindledning med konkrete brugerdata via kontaktformularerne eller konfiguratoren overføres krypteret (SSL-teknologi).

 

Vores systemadministratorer sikrer, at de sendte data udelukkende forbindes med det konkrete lead og dermed med den konkrete brugerforespørgsel. Leadsystemets systemfunktioner sikrer, at brugerens record udelukkende kan læses og redigeres af den lokale repræsentant og dens salgs- og distributionspartnere. (f.eks. brugerforespørgsel fra Tyskland > Novoferm Vertriebs GmbH har adgang, brugerforespørgsel fra Nürnberg > desuden har salgs- og distributionspartneren i Nürnberg adgang, der sender kontrakttilbuddet om levering af en garageport eller om indbygning af en branddør).

 

Alle systemadgange er personaliserede og beskyttede med adgangskode og bruges kun af personer, der er kontraktmæssigt forpligtet til at overholde databeskyttelsesbestemmelserne fra Novoferm GmbH og til at omsætte det europæiske (og/eller schweiziske se ovenfor) niveau for beskyttelse af personoplysninger i sin egen arbejdsorganisation.

 

Systemernes disponibilitet og belastbarhed sikres af fysiske og tekniske beskyttelsesforanstaltninger, (firewall, sikret server i datacentraler, backupsystemer osv. på det aktuelle tekniske niveau), iht. beskrivelsen i den almindelige databeskyttelseskoncept.

 

Genoprettelsen af systemdataene vha. backups sikres iht. beskrivelsen i den almindelige genoprettelseskoncept.

 

Beskyttelsesforanstaltningernes effektivitet kontrolleres, analyseres og evalueres af PBE-koncepten fra vores grupperådgiver for databeskyttelse.

 

Isselburg i maj 2018

Thorsten Werbeck