Novoferm lancerer en ny generation af ledhejseporte

Novoferm flytter sin produktion af industrielle ledhejseporte til et fuldautomatiseret produktionsanlæg i Didam, Holland. Dét skaber driftsfordele, optimerede logistikforhold for kunderne samt et mere ensartet produktprogram.

 

Novoferm opkøbte i 2014 koncernen Alpha Deuren, der er en af Europas førende producenter af industrielle ledhejseporte. Nu flytter Novoferm så sin produktion fra den nuværende fabrik i Waardenburg til Alpha Deurens fuldautomatiserede produktionsanlæg i Didam i Holland. Det giver anledning til en række produktmæssige ændringer og optimering af logistikken.

 

Ny standard for designoverfladen

Microline-overfladen, som har været en tilvalgsmulighed hos Novoferm de seneste par år, bliver standarddesign. Fremadrettet leveres sektionerne i samtlige industrielle ledhejseporte i Microline, der tilbydes i 10 forskellige standardfarver. Beslutningen om at omlægge produktionen betyder endvidere, at Novoferm fremover vil tilbyde porte i stål med en sektionstykkelse på 40 eller 60 mm.
 

Nyt, komplet program af ledhejseporte

Thermo60-porten, som Novoferm introducerede tilbage i efteråret 2015, leveres standard med termisk brudt kuldebro mellem sektionerne og har dermed optimale, isolerende egenskaber.

I efteråret lancerede Novoferm også NovoSpeed Thermo. Hurtigporten, som består af 40 mm opskummede sektioner i aluminium, udmærker sig ud over gode, isolerende egenskaber med en åbnehastighed på 1,1 m/sek. Både NovoSpeed Thermo og Thermo60-portene indgår i det nye, komplette produktprogram.

Optimeret logistik i hele Danmark

I forbindelse med produktionsomlægningen bliver logistikken også optimeret. Novoferms porte vil fremover blive fragtet af lastbiler med egen truck til aflæsning – direkte fra fabrikken til kundens montageadresse. De nye forhold minimerer risikoen for transportskader og sikrer samtidig et optimalt logistik-flow.

 

Med købet af Alpha Deuren opnåede Novoferm betydelige markedsandele i Holland, Tyskland, Frankrig og Belgien og placerede sig som én af Europas største producenter af industrielle ledhejseporte.